khanomeravanshenas مدیر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 894 عنوان پوست لطیف😊😊 | مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 35 پست دوستای گلم بیایید تجربیات خوبتون رو دراختیار بگذارید بگید چه راهکار خوب و ارزان و طبیعی دارید که پوست صورت مث برگ گل لطیف و صاف باشه؟لطفا بدجنس نباشید بگید 😂 توپ تانک فشفشه بقیشو نمیگم شرنشه 1396/07/16 | 21:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_الیاس* عضویت: 1392/11/13 تعداد پست: 1442 منم تجربه خودمو بگم روغن هسته انار که محشره و خیلی معروفه تو نی نی سایتم به خیلیا معرفیش کرد ضد چروک ... از کجا بخریم با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
امیلیا۷۶ عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 11415 سلام امیلیاتواینجاهم هستی عروس خوشکلم 😁😁 شانس نداریم هرجامیریم این خواهر شوهرا هستن خیلی جذابم ن امیلیا دنسر کی بودی تو
امیرمحمدمن عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 5458 ببخشید چجوری قاطی کنم خردش کنم؟ بعد حالت دورانی ماساژ بدم تا لایه برداری کنه؟ یکم سفیداب رنده کن باابلیموقاطی کن بزن روپوست وماسازبده بعدبزن خشک شه نیم ساعت بعدبشور
khanomeravanshenas مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 894 از کجا بخریم ازروغن گیریا عطاریا فقط طبیعی بخر نه صنعتی توپ تانک فشفشه بقیشو نمیگم شرنشه
khanomeravanshenas مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 894 واقعن پوستو روشن میکنه؟واسه همه ی صورتت میزنی؟برای پوست خشک هم خوبه؟ اره ولی باید مداوم بزنی اصلشو بخری برای پوست خشکم عالیه من پوستم خشکه توپ تانک فشفشه بقیشو نمیگم شرنشه
مامان_الیاس* عضویت: 1392/11/13 تعداد پست: 1442 ازروغن گیریا عطاریا فقط طبیعی بخر نه صنعتی مرسی عزیزم حتما میرم میخرم😍 با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚