2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا نمیتونی قطعا میتونیدام اونقدر رتبه خوب نمی خواد

نهایی یازدهمم خوب ندادم:)

سختی چیه....زجر کش شدم پدرم دراومد هروز خوندم هرشب خوندم نتیجش شد زخم معده و رفلاکس معده بخاطر استرس....تنها نتیجش همین بود...نمیدونم بقیه ک نتیجه میگیرن چی دارن:)

عاشق گربه ها🥺🍓❤
نهایی یازدهمم خوب ندادم:)سختی چیه....زجر کش شدم پدرم دراومد هروز خوندم هرشب خوندم نتیجش شد زخم معده ...

دلبندم  شما  روحیت  مشکل  داره 

زخم معده  و اینا  از استرس  زیاده 

دو راه  داری  یا روانپزشک و روانشناس  که در مرحله  حاد  هست  و من  اصلا توصیه  به قرص  اصلا اصلا نمیکنم  چون عوارض  داره  و یا  کسی که پشتت باشه  بهت  دلگرمی  بده مثل مادر خواهر  برادر

هعی😶

دندان و دارو تهران آزادم مشکلی ندارم ولی شرایط خاصی دارم متاهلم بچه دارم نمی تونم روزی ده ساعت بخونم روزانه ۵ تا ۶ ساعت میانگین میخونم برام مهم نیست چند سال پشت بمونم چون شرایطم اینجوریه

دلبندم شما روحیت مشکل داره زخم معده و اینا از استرس زیاده دو راه داری یا روانپزشک و روانشنا ...

من کسیو ندارم اینکارارو برام بکنه

خانوادمم فقط تحقیرم میکنن

اخه با ترازه ۷۸۶۰ از من روحیه میخوای؟🙂

عاشق گربه ها🥺🍓❤