2777
2789
عنوان

تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 25 پست
عزیزم رشته تجربی اول با تفکر پزشکی وارد میشیمیری یازدهم نظرت میاد. رو پیراپزشکی هاسال کنکورت فقط میگ ...

عزیزم 😐 چه اطلاعات غلطی داری میدی به بچه اخه خاهر

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم رشته تجربی اول با تفکر پزشکی وارد میشیمیری یازدهم نظرت میاد. رو پیراپزشکی هاسال کنکورت فقط میگ ...

زیاد علاقه‌ای هم به پزشکی ندارم یه رشته متوسط هم اوکیه

عزیزم 😐 چه اطلاعات غلطی داری میدی به بچه اخه خاهر

گلم به عنوان یه کنکوری دارم باهاش صحبت میکنم 

این فقط تفکر من نیست عده خیلی زیادیه 

خواستم روشنش کنم که همچی گل پ بلبل نیست من خودم وقتی اومدم تجربی فکر کردم اگه صدمو بزارم و خیلی تلاش کنم حتما مو فق میشم 

ولی الان چون دوسال اولو فشرع خوندم از درس زده شدم و انگیزع ندارم، مدرسمون حدودا ۱۲0تا تجربی هم سن خودم داره شاید۱٠٠نفرشون همین حالتو دارن

گلم به عنوان یه کنکوری دارم باهاش صحبت میکنم این فقط تفکر من نیست عده خیلی زیادیه خواستم روشنش کنم ک ...

عزیزم کسی ک تلاش کن و اصولی و درست ددس بخونه چرا قبول نشه پس این همه قبولی از کجان؟ شاید شما به درس علاقه نداشتی که زده شدی

عزیزم کسی ک تلاش کن و اصولی و درست ددس بخونه چرا قبول نشه پس این همه قبولی از کجان؟ شاید شما به درس ...

گلم من مشاور گرفتم و کاملا اصولی خوندم 

علاقه تا یجایی همراه آدمه 

بیشتر دور و بریای من سال چهارمشونه تراز برترای قلمچی هم هستن ولی هنوز پزشکی قبول نشدن  باید اعتراف کنم آدمی با اراده و هوش و پشتکارشون ندیدم ولی متاسفانه مملکت پر سهمیه شده، داوطلبا زیادن، سوالاتو میخرن اینا هنوز پشت موندن

گلم من مشاور گرفتم و کاملا اصولی خوندم علاقه تا یجایی همراه آدمه بیشتر دور و بریای من سال چهارمشونه ...

عزیزم باید بهت توصیح طولانی بدم ولی اصلا حرفات منطقی نیست

عزیزم باید بهت توصیح طولانی بدم ولی اصلا حرفات منطقی نیست

😊یه سر به گروه های تلگرامی بزن اوضاع روحیه ها رو ببین

درستع ک استثنا داریم سال اول قبول میشه، اما عامه مردم پشت میمونن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حق طلاق

mohana1200 | 36 دقیقه پیش
2791
2779