خوشش میاد ممکنه دو روز با تو باشه بعد یکی از تو خوشلگتر یا خوشتیپ تر ببینه از اونم خوشش بیاد بره سراغش اما علاقه یعنی تو اونقدر تو دلش جا باز کردی که حتی اگه از ی دختر خوشگل تر خوشش بیاد دلش نمیاد خیانت کنه
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
اینو کاش درمورد دخترا مثال میزدی میفهمیدمخب بازم نفهمیدم خوش اومدن یعنی چی🤦🏼♀️
واقعا نمیفهمی!!! یعنی تو رو ی پسر کراش بزنی چه میدونم از قیافش خوشت بیاد یعنی چشمتو بگیره حتما حتما عاشقش شدی بی اون نمیتونی زندگی کنی؟؟؟ معلومه ک میتونی چون بهش علاقه مند نشدی که فقط چشمتو گرفته
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
اها حالا فهمیدماخه میدونی من رو یکی کراش بزنماینقدر عکسشو شخصیتشو میبینم که علاقمند میشمکراش زدنام س ...
همه اینجورین منظورم همه دختراس اما پسرا تو چنین شرایطی فقط ب رابطه جنسی با طرف فکر میکنن عوضیا
اخه من تایپ پسرا برای مورد جنسی نیستم اصلا ازین لحاظ مطمینم😂
نگفتم ک تو
گفتم همه پسرا اینن