2777
2789
عنوان

تفاوت خوش اومدن و علاقه در چیه

119 بازدید | 6 پست

میگه خوشش میاد 

یعنی هنوز به علاقه نرسیده؟ به حس داشتن نرسیده؟

من نمیشه از پسری خوشم بیاد اگه خوشم بیاد یعنی دوسش دارم 

نمیفهمم خوش اومدن خالی یعنی چی به چه حالتی میگن🤔😐

عزیزم خوش اومدن فرق داره با علاقه و عشق 

خوشش میاد ممکنه دو روز با تو باشه بعد یکی از تو خوشلگتر یا خوشتیپ تر ببینه از اونم خوشش بیاد بره سراغش اما علاقه یعنی تو اونقدر تو دلش جا باز کردی که حتی اگه از ی دختر خوشگل تر خوشش بیاد دلش نمیاد خیانت کنه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم خوش اومدن فرق داره با علاقه و عشق خوشش میاد ممکنه دو روز با تو باشه بعد یکی از تو خوشلگتر یا خ ...

اینو کاش درمورد دخترا مثال میزدی میفهمیدم

خب بازم نفهمیدم خوش اومدن یعنی چی🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو کاش درمورد دخترا مثال میزدی میفهمیدمخب بازم نفهمیدم خوش اومدن یعنی چی🤦🏼‍♀️

واقعا نمی‌فهمی!!! یعنی تو رو ی پسر کراش بزنی چه میدونم از قیافش خوشت بیاد یعنی چشمتو بگیره حتما حتما عاشقش شدی بی اون نمیتونی زندگی کنی؟؟؟ معلومه ک میتونی چون بهش علاقه مند نشدی که فقط چشمتو گرفته

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

واقعا نمی‌فهمی!!! یعنی تو رو ی پسر کراش بزنی چه میدونم از قیافش خوشت بیاد یعنی چشمتو بگیره حتما حتما ...

اها حالا فهمیدم

اخه میدونی 

من رو یکی کراش بزنم

اینقدر عکسشو شخصیتشو میبینم که علاقمند میشم

کراش زدنام سنگینه🤦🏼‍♀️😐

اها حالا فهمیدماخه میدونی من رو یکی کراش بزنماینقدر عکسشو شخصیتشو میبینم که علاقمند میشمکراش زدنام س ...

همه اینجورین منظورم همه دختراس اما پسرا تو چنین شرایطی فقط ب رابطه جنسی با طرف فکر میکنن عوضیا

اخه من تایپ پسرا برای مورد جنسی نیستم اصلا ازین لحاظ مطمینم😂

نگفتم ک تو

گفتم همه پسرا اینن