2821
2789
عنوان

سیاتیک

83 بازدید | 14 پست

خانما دردی که به پشت باسن بزنه حتما سیاتیکه؟فقط باسن

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سنگینی برداشتی؟موقع فشار باسن دردت بیشتر میشه

سنگینی نه برنداشتم...یه چند روزی هست گاهی درد میکنه...یه مدت کار کردم و کارم کلا نشستنی بود...و بعد اونم چون خسته میشدم میومدم خونه یا دراز میکشیدم یا پینشستم استراحت میکردم.گاهی یه سمته گاهی یه سمت دیگه هیچ کدوم به پام نمیزنه

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️

سنگینی نه برنداشتم...یه چند روزی هست گاهی درد میکنه...یه مدت کار کردم و کارم کلا نشستنی بود...و بعد ...

البته گاهی هم کمرم درد میکنه 

ببینیم سیاتیک یا نه من جز کادر فیزیوتراپی هستم خوشحال میشم کمکتون کنم

بله بگید

روی صندلی بنشینید سرو گردن خم پا صاف انگشتا به سمت عقب بکشید هر دو پا درد بیشتر میشه؟

هر دو پا با هم انجام بدم یا جدا؟

2824
2823
2791
2779
2792