2821
2789
عنوان

خانم دکتر

392 بازدید | 18 پست

انتخابتون واسه ازدواج کدومه

دختر دیپلمه خوش اخلاق و خانوم و زن زندگی 

دختری که دکتره ولی از اخلاقش شناختی ندارین 

و ی جورایی ریسکه و نمی تونه زیاد بالا سر زندگیش باشه چون سرش شلوغه

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستکی داره ک آقا در چه سطحی باشه 

اگر اون آقا از لحاظ موقعیتی ، موقعیت خوبی داشته باش نسبت ب خانمی ک دکتر خوبه 

البته باید شناخت کامل داشته باشن 

اگر هم  آقا موقعیتش متوسط اون دختر خانم مناسب تره 

اما اینو بگم فقط موقعیت مهم نیست 

ممکنه اون آقا بهترین موقعیت اجتماعی و مالی داشته باشن اما رفتار و اخلاقش با کسی پایین تر خودش بهتر باشه

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

چراآخه وقتی معلوم نیست بچه اش چه جوری بزرگ میشه چون همش درگیره کارهزندگیشون همش کاره و کار

عوضش بچه ام مادر بااستعداد و توانمندی داره که جایگاه اجتماعی داره و اگر استعداد مادرش رو به ارث ببره فرد موفقی می شه  هم‌چنین رفاه بیشتر روتحربه می‌کنه 

عوضش بچه ام مادر بااستعداد و توانمندی داره که جایگاه اجتماعی داره و اگر استعداد مادرش رو به ارث ببره ...

اون بچه کمبود محبتی که می گیره چی؟

زن و شوهری که همو خیلی نمی بینن چی؟

اینم شد زندگی؟

بستکی داره ک آقا در چه سطحی باشه اگر اون آقا از لحاظ موقعیتی ، موقعیت خوبی داشته باش نسبت ب خانمی ک ...

آقاهه موقعیتش همینه بالاست

اون بچه کمبود محبتی که می گیره چی؟زن و شوهری که همو خیلی نمی بینن چی؟اینم شد زندگی؟

معمولا در سطح بالایی هستند و به این موارد توجه دارند 

طبق چند نمونه از خانواده هایی که خانم پزشک هستند دارم میگم 

آقاهه موقعیتش همینه بالاست

ببینید از لحاظ خانوادگی و عقاید و فرهنگ در چه سطحی هستن هر دو 

و اینکه بیشتر با کدوم تفاهم دارن و هم نظرن

از لحاظ مالی و..

تمام شرایط و بسنجید 

و چند جلسه جهت اشنایی هم رفت و آمد داشته باشن 

تا بتونن بهتر تصمیم و بگیرن

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

اون بچه کمبود محبتی که می گیره چی؟زن و شوهری که همو خیلی نمی بینن چی؟اینم شد زندگی؟

این موارد هم درسته 

ولی حتا اگر زن هم خانه دار باشه 

و وقت بیشتری داشته باشه ،ولی اگر زندگی با آرامشی نداشته باشن و احترام و ... تو اون خونه نباشه 

بچه بیشتر آسیب میبینه 

اتفاقا خوبه

میخونن برسن مخصوصا اکه مطب داشته باشن

بهترین امکانات رو دارن

فامیل اینطوری زیاد داریم هم بچه کیف میکنه هم مادر

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]