2777
2789

دو هفته دیگ زایمانم ... ی تجربه ی حرف نصیحت واس کسی ک میخواد برای اولین بار مادرشدن تجربه کنه ... ادم حساسی هستم میترسم از اینکه با مادر شدن روبه رو شم نمیدونم چطور بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تا می تونی بخواب 🫠

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اول مبارکه عزیزم.دوم سخت نگیر به خودت و از اطرافیانت کمک بگیر نه مثل من دوتا و پشت هم تنها بزرگ کردم ...

من مامانم از ایناست هرچی به ذهنش میاد میگه و آدمو ناراحت میکنه نگرانم زایمان کنم اعصابمو بهم بریزه نمیدونم چیکار کنم

اول مبارکه عزیزم.دوم سخت نگیر به خودت و از اطرافیانت کمک بگیر نه مثل من دوتا و پشت هم تنها بزرگ کردم ...

همسرم ادمی ک کمک میکنه  ولی جز اونم کسی اطرافم ندارم از خانواده خودم دورم با خانواده شوهرمم مشکل دارم

همسذم خیلی حساس همش از الان میگه بچه نزاری کسی ببوس ولی ادم معذب میشه

معذب نشو بچه خالم یکی بوسید بچه دهنش آفت زد رسما میمرد تا هفته ها

چه میدونی کسی ویروس آفت داره یا تب خال یا زگیل

من مامانم از ایناست هرچی به ذهنش میاد میگه و آدمو ناراحت میکنه نگرانم زایمان کنم اعصابمو بهم بریزه ن ...

ببین در هر صورت به کمک نیاز داری..اگه میبینی میتونی به مادرشوهرت بگو بیاد یا خواهر شوهرت یا خواهرت.ولی بازم مادر آدم از همه بهتره 

من مامانم از ایناست هرچی به ذهنش میاد میگه و آدمو ناراحت میکنه نگرانم زایمان کنم اعصابمو بهم بریزه ن ...

من مادرشوهرم سر زایمان دومم از بیمارستان اومدم ی دعوایی درست کرد که نگو منم باشکم پاره و نوزاد و بچه دوساله تا شش ماه با شوهرم درگیر بودیم بازم هر روز میومد خونمون!!ولی بازم میگفتم ولش کن بزار بیاد کمک مامانم.حالا بماند که حلالش نکردم و نمی‌دونم چطور میخواد جواب منو بچه هاموبده اون دنیا.از مادرشوهر من که بدتر نیست