2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر اشپز پاپیون رو نصب کن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

پیاز رو نگینی خرد کن بعد سرخ کن بعدش بهش رب رو اضافه کن تا رب هم خوب سرخ شه بعد بهش گوشت ولپه و ادویه بزن نمک.فلفل.ودارچین کمی بعد از دوسه ساعت خوب جا میوفته نوش جان

❤️🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️🔥1403/6/2👶🏻

گوشتو بریز تو قابلمه یه پیاز متوسط روش رنده کنه بزار روایات آبش کشیده بشه روغن بریز تفت بده ادویه زردچوبه فلفل و چوب دارچین اضافه کن بعد رب بریز رنگ باز کنه لپه هم بریز تفت بده لیمو امانی که تلخیش گرفتی بریزداخلش آبجوش بریز تا جابیوفته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یه پیاز رنده کن کامل تفت بده بعد گوشتو اضافه کن با فلفل و پودر هل و زردچوبه پاپریکا و... تفت بده و روش اب بریز زیاد نریزیا بعد توی یه ماهیتابه دیگه لپه رو که از شب قبل خیس کردی با روغن یکمی تفت بده و بهش رب اضافه کن انقدر تفت بده تا رنگ رب دربیاد بعد به خورشت اضافه کن و اجازه بده کامل جا بیوفته

یه ربع اخر توش اب نارنج بریز و عرق هل و زعفرون 

گرد غوره هم میتونی بزنی  اگرم جا نیوفتاد یه سیب زمینیو چهار قسمت کن بنداز توش کامل لعاب میبنده 

زیادم توش زعفرون و هل نریز تو ذوق بزنه یکم کافیه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

پیاز خلال نازک کن

تو روغن سرخ کن طلایی که شد لپه و گوشت بریز تفت بده تغییر رنگ که داد زردچوبه و فلفل و نمک بزن (من همیشه اول نمک میزنم اصلا گوشتا سفت نمیشه) رب بزن بزار یکم تفت بخوره بعد آب بریز جوش که اومد حرارتشو کم کن درب قابلمه رو بزار 

لیمو عمانی بزار نیم ساعت تو آب داغ باشه که تلخیش گرفته بشه بعد سوراخ کن بنداز تو خورشت

نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز دارچین و گلاب بزن