2777
2789
عنوان

بچه داري

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییییییی شیرینه و اصلا پشیمون نیستم ولییییی خیلیییییی ام سخته شب بیداری داری وقتی پی پی میکنه باید بشوریش 😞😥😷موقع غذاخوردن باید بزاری رو پات بهش شیر بدی شبا نمیخوابه زیاد شیرمیخوره گاهی بالا میاره اینو یک مادر24ساله داره میگه از سختی بچه داری در 40روز 

👼پسرم تاج سرم 👼

حالا جدا از شوخی من یبار ک خیلی خسته شده بودم گفتم وای چقدر قبلا راحت بودم الان خیلی محدود شدم😳 ووووللللیییی زود زود پشیمون شدم و گفتم خدایا غلط کردم تا باشه از این سختیا.... خیلیا مشتاق این لحظه هان و امیدوارم همه بچشن این لحظهای سخت و شیرین رو😍

😍خدایا دوستت دارم واسه هرچی ک بخشیدی همیشه این تو هستی ک ازم حالم رو پرسیدی😍
بچه ها من الان 32 سالمه و هنوز بچه ندارم بنظرتون دیره دو سال دیگه بیارم؟ استارتر ببخشیدا تو تاپیک شم ...

ینی یدونه بچه فقط میخوای بیاری؟ اینجوری ک خیلی بد میشه..من خودمم ن خواهر دارم ن برادر خیلی سخته..

بچه دار شدن یک تصمیم کاملا شخصی هست و بستگی به آمادگی و روحیه زوجین داره. بنابراین نمیشه با تکیه به نظرات دیگران درباره اش تصمیم گرفت.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

حیف بچه که مادرش قراره آدم بی اعصابی مثل تو باشه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
ینی یدونه بچه فقط میخوای بیاری؟ اینجوری ک خیلی بد میشه..من خودمم ن خواهر دارم ن برادر خیلی سخته..

اره فقط یه دونه، بسه دیگه 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤