2777
2789
عنوان

بچه داري

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 51 پست

استارتر از همون لحظه اول طلبکار ندیده بودیم که اونم دیدیم...

نه گلم بچه داری خیلی سخته...

اصلا نیار

مخصوصا با اعصاب و برخوردی که داری

تو رو خدا یه نگاه به پستهات بنداز ببین چی گفتن و چی جواب دادی شما...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته سخته سختتتتتت

فعلا مدتیه حس شیرینی ندارم 

هنوز روبراه نشدم 

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بااین شخصیتی ک هویداست ازت بااین لحن دستوری بااین برخوردت بابچه ها و بااین اعصاب نداشتت بهتره هیچوخ بچه دار نشی 

ارررررررررره قطعاااااااا برات بی اندازه سخت خواهدشدددددد

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤

عزيزم اين مساله كاملا به شخصيت و آستانه تحمل و وضعيت مالى بستگى داره. من خودم الان ٢٤ سالمه.سه ساله كه ازدواج كردم و ٦ ماهه باردارم. من و همسرم عاشق بچه هستيم و از وقتى فهميديم باردارم روز به روز عشقمون بيشتر ميشه خداروشكر. با اينكه ٥ ماه ويار وحشتناك داشتم و باعث شد ٢٠ كيلو كم كنم ولى عاشقانه فندق كوچولوم و دوست دارم و مطمينم وقتى بدنيا بياد عشق توى زندگيمون بيشتر و بيشتر ميشه با وجود همه سختيهاش. ولى بازم اين ديدگاه منه ممكنه شما همچين ديدى به قضيه نداشته باشين🙂

تیکر تولد دخترمه❤️فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ
اره فقط یه دونه، بسه دیگه 

عزیزم اگه فقط قراره یدونه بیاری به نظرم اصلا نیار

چون تمام سختیا و تنهاییاش رو تا اخر خودت باید تحمل کنی(شاید تا چهل سالگی)

از اونطرف هم وابستگیتون زیاد میشه بهش و زندگی برا دوتاتون سخت میشه

وقتی یکی دوساله شد و میخواد بازی کنه اویزونته،و چون سنتون باهم تفاوت زیادی داره از هم خسته میشید زود

همش نق میزنه و بهونه میاره و چون ما خانما بعد سی سالگی حوصلمون کم میشه ممکنه پرخاشگر بشیم و بچه هم الگو میگیره از ما

بعدم اون طفلی تا اخر عمر تنهاست،جز شما و باباش کسی رو نخواهد داشت که از ته دلش براش دلسوزی کنه و همخون باشه

عمرتون ۱۲۰ سال،خیلی عذر میخوام که میگم،ولی واقعیته،بعد از پدر مادر هم خیلی تنهایی میکشه

به نظرم،بچه یا ادم اصلا نباید بیاره ،یا حداقل دوتا بیاره که غمخوار و همراه همدیگه باشن