2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال باید پرهیز کنی تا معده خوب شه چیزای اسیدی مثل پرتغال و انار و..‌ نخور 

نوشابه نخور 

فست فود نخور 

بیشتر نون یا برنج بخور تا اسید حل شه ورم بخوابه 

معمولا قرص نولپازا و فاموتیدین بهترین گزینه هست 

شربت منیزیم هیدروکسید رو هر روز بخور 

چند ماهه خوب خوب میشی

نه همون التهاب معده

من یه مدت داشتم.. یعنی یه دکتره گفت حدس میزنم بدون اندوسکوپی که التهاب معده داری

بهم ازونیوم ۴۰ داد سه ماه مصرف کردم کامل خوب شدم.

نیم ساعت قبل از صبحونه باید استفاده شه

یکی سر پا موند و رسید:)

یکسال باید پرهیز کنی تا معده خوب شه چیزای اسیدی مثل پرتغال و انار و..‌ نخور نوشابه نخور فست فود نخور ...

من هفت ماه اینا بود درد زیر دنده راست داشتم تو این مدت دو بار  سونو آزمایش دادم چیزی نبود خداروشکر ، ولی دکتر گوارش بخاطر ترس از آندوسکوپی نمی‌رفتم،  تا اینکه پریروز توکل گردم به خدا رفتم دکتر گوارش ، دارو نوشته ، شربت آلومینیوم جی ، مت اکتو، پنتوپرازول و کلیدنیوم سی ، از دیروز عصر شروع کردم ، ولی فرقی نکردم ، درد زیر دنده راست دارم ، یا کم خم شدم درس بخونم دردم بیشتر شد ، من چون طولانی شد که دکتر برم و درمان شروع کنم به نظرت خوب میشم با این داروها؟ دکتر گفت یه ماه بخور و پرهیزات غذایی گفت بعد برم پیشش ببینه 

خداروشکر آندوسکوپی نکرد

با دارو خوب شدی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟من از دیروز شروع کردم دارو ولی فرقی نکردم درد زیر دنده راستم د ...

آره خوب شدم۳  ۲ باردکتر رفتم داروداد .منم دلم حالت نفخ داش هرروز میزد پشتم کمر زیرقفسه سینه .۳روزه مال منم بازشروع شده تاپیکم زدم درموردش دیروز

نگران نباش اصلا چیزخطرناکی نیس. وقتای عصبی شدن دردمیگیره بیشتر

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
من یه مدت داشتم.. یعنی یه دکتره گفت حدس میزنم بدون اندوسکوپی که التهاب معده داریبهم ازونیوم ۴۰ داد س ...

فقط همین دارو رو خوردی؟ دردت چطور بود ؟ منم آندوسکوپی نشدم ولی دراز کشیدم شکمم رو فشار داد معاینه کرد 

دردت کجا بود ؟ 

آره خوب شدم۳ ۲ باردکتر رفتم داروداد .منم دلم حالت نفخ داش هرروز میزد پشتم کمر زیرقفسه سینه .۳روزه م ...

آفرین دقیقا موقعی که استرس دارم یا عصبی میشم درد میگیره ، من به دکتر هم گفتم که معده سمت چپه ، چرا زیر دنده راستم درد میکنه ، گفت درد معده اونجاها هم میزنه 

عزیزن خدا کنه خوب بشن دعا کن یعنی هفت ماهه زندگیم تعطیله از استرس نمیتونستم دکتر برم 

ببخشید دکتر گوارش رفتین؟ با آندوسکوپی تشخیص دادند یا معاینه؟

معاینه 

دکتر عمومی بود ولی کارش خوبه مطمئنم 

بازمال من شروع شده اصلادکترنخواهم رفت این سری

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏