simasana146 مدیر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3339 عنوان ورم معده | مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 66 پست کسی داشته؟ چقدر طول میکشه با دارو خوب بشه؟ 1403/06/09 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنبالمبیا عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 636 من رفتم آندو هم کردم یه سری قرص چرت وپرت دادن تاثیر اشته بیشتر با مراعات غذایی بهترم
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7324 علائمش چیه مال من علائم خیلی کمی داشت. درد بالای معده یه وقتا هم ضعف بی خود بی جهت. مدفوع سیاه اینا. یکی سر پا موند و رسید:)
دنبالمبیا عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 636 من یه مدت داشتم.. یعنی یه دکتره گفت حدس میزنم بدون اندوسکوپی که التهاب معده داریبهم ازونیوم ۴۰ داد س ... فقط همین قرص خوردید شما؟
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3339 پنتو برا خنثی کردن اسید هست دارو نیست منم پنتو دادن اصلا فرقی نکردم باید بری نولپازا یا فاموتیدین بخ ... فاموتیدین خودم دارم میخورم ، یعنی پنتو نخورم؟
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7324 فقط همین دارو رو خوردی؟ دردت چطور بود ؟ منم آندوسکوپی نشدم ولی دراز کشیدم شکمم رو فشار داد معاینه کر ... ببین من بیشتر بخاطر سیاه شدن مدفوع رفتم دکتر. درد زیاد نداشتم فقط گاهی بالای شکمم درد می کرد.فقط همین ازونیوم ۴۰. راستی دمنوش بابونه هم خوب بود یکی سر پا موند و رسید:)
za_eb عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4273 آفرین دقیقا موقعی که استرس دارم یا عصبی میشم درد میگیره ، من به دکتر هم گفتم که معده سمت چپه ، چرا ز ... نگران نباش خواهرگلمچیزخطرناکی نیس فقط اذیت میکنهفصل بهار تازه بهترشدمچیزای تند نخور داغ نخور استرس نداشته باش داروهاتم بموقع بخور لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
reyhan_and_her_story عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 883 فاموتیدین خودم دارم میخورم ، یعنی پنتو نخورم؟ فاموتیدین روزانه دو تا قبل ناهار بخور بعدش شربت آلومینیم بخور معده آروم میشه
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7324 فقط همین قرص خوردید شما؟ اره نیم ساعت یه ساعت قبل از صبحونه واقعا تاثیر کرد رومدمنوش بابونه هم میخوردم بعضی روزا یکی سر پا موند و رسید:)
reyhan_and_her_story عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 883 فاموتیدین روزانه دو تا قبل ناهار بخور بعدش شربت آلومینیم بخور معده آروم میشه منخورم یدونه قبل ناهار یدونه قبل شام
za_eb عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4273 آفرین دقیقا موقعی که استرس دارم یا عصبی میشم درد میگیره ، من به دکتر هم گفتم که معده سمت چپه ، چرا ز ... مال من الان قسمت لگن پشت قسمت ستون فقرات زیرهردو دنده راست چپ نفخ درد شکم ازطرفیم میگم نکنه درد کلیه باشه نگران اینم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3339 فاموتیدین روزانه دو تا قبل ناهار بخور بعدش شربت آلومینیم بخور معده آروم میشه باشه عزیزم ممنون فقط از دیروز که شروع کردم فرقی نکردم چقدر زمان میبره؟ حدود هفت ماهه درگیرم 🤦♀️
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3339 مال من الان قسمت لگن پشت قسمت ستون فقرات زیرهردو دنده راست چپ نفخ درد شکم ازطرفیم میگم نکنه درد کلیه ... من سنگ گلیه بزرگ دارم همش میگفتم کاش از اون باشه ولی درد زیر دنده راستم بالاتر از کلیه احساس میشد که منتفی شدنگران نباش ، هر چی میکشیم از استرسه
za_eb عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4273 من سنگ گلیه بزرگ دارم همش میگفتم کاش از اون باشه ولی درد زیر دنده راستم بالاتر از کلیه احساس میشد ک ... معده حالا زیادمهم نیس نگران نیستم .نگرانیم از کلیس. من سالمم اصلا توی ارث هم نیس میترسم سنگ کلیه باشه چون توفامیل فقط ۲نفر داریم.مادربزرگم وپسرخالماره به زیردنده هم میزنهاره لعنتی🤧😓 لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
simasana146 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 3339 معده حالا زیادمهم نیس نگران نیستم .نگرانیم از کلیس. من سالمم اصلا توی ارث هم نیس میترسم سنگ کلیه باش ... اطراحان من دوست و آشنا همه سنگ کلیه دارند ، من بر عکس شما نگران معده هستم ان شاالله به زودی دو تامونم از نگرانی در میآییم
za_eb عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4273 اطراحان من دوست و آشنا همه سنگ کلیه دارند ، من بر عکس شما نگران معده هستم ان شاالله به زودی دو تامون ... ازنگرانیم دربیار چندروزه نگرانم. سنگ کلیه که نیس؟ان شاءاللهنگران نباش ورم معده بادارو وپرهیزغذایی خوب میشه لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏