2777
2789
عنوان

اعتراض به سایت عصبانی امممممم

105 بازدید | 9 پست

چقدر طراح سایت نی نی سایت نادان است. خوب بذار مردم هر موقع دلشون خواست عکساشون و پاک کنند، یعنی چی که تایم گذاشتی؟بی شعورررررررر

نشد یک بار بتونیم یک عکس و ببینیم 

به غیر از این اگر خودت هم حواست نباشه نمیتونی دیگه عکست و برداری یا تاپیکت و حذف کنی، این چه مدلشه آخه.

هوش مصنوعی سایت خیلی ایراد داره باید اصلاح باشه

علاوه بر اون سعه صدر نی نی یارا هاست یکبار بهشون گفتم عدالت ندارن ۲۱ روز تعلیقم کردن.

نی نی یار بیا پاسخگو باش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم بشم هم برام مهم نیست دیگه 😔😔😔😔

ی سایت درست کردن به هر بهانه ای تعلیق میکنن تاپیکم وقتی میزنی دیگه نمیتونی حذف کنی واقعا که نی نی یارا پس کجایید بیایید پاسخگو باشید

ی سایت درست کردن به هر بهانه ای تعلیق میکنن تاپیکم وقتی میزنی دیگه نمیتونی حذف کنی واقعا که نی نی یا ...

تگ کنید بیان جواب بدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بلد نیستم آخه

من بلدم ولی بدم اومده ازشون نمیخوام از طرف من منشن بشن