2777
2789
عنوان

درمورد تمکین کی اطلاع داره

116 بازدید | 9 پست

بخاطرخیانتای مکرر شوهرم که حتی مبتلا بهhpvشدم

مجبور شدم زندگیمو ترک کنم وبرم خونه اقام

ومهریمو گذاشتم اجرا وحتی حکم توقیف ماشینشو گرفتم وخودش نمیدونه درمورد ماشین

حالا باتوجه ب جامعه مرد سالارمون خیانت و یک بار پرونده ضرب پزشک قانونی و دلیل محکمه پسند نمیدونن برا طلاق

ومیترسم شوهرم بره شکایت تمکین بگیره ومن برنگردم و ب نفعش شه

حالا من توهمون موقع چند روز قبل اینکه جمع کنم باشوهرمم بحث داشتم سراخرین خیانتش و رفتم بیرون وقتی برگشتم درو قفل کرده بود وباز نمیکرد ونصف شب من و بچه برگشتم خونه اقام وصبحش رفتم دوباره خونم

حالا بعد چند روز ک من جمع کردم وبا حضور خود شوهرم رفتم جهیزیمو جمع کردم چند روز بعدش رفتم کلانتری اینو صورتجلسه کردم ک شوهرم روما دروبسته بود وباز نمیکرد واینا

کلیدای خونه و هم شوهرم گرفت بعد اینکه وسایلمو بردم

حالا میتونم صبح ک خودش سرکاره زنگ بزنم ب ۱۱۰ بیان بگم صورتجلسه بنویسن ک مثلا خواستم برگردم و شوهرم درو باز نمیکرد و کلیدارو هم ازم گرفته؟؟

یااینکه کلا بگم میخواستم برگردم و قفل و عوض کرده بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیدای خونه و هم شوهرم گرفت بعد اینکه وسایلمو بردمحالا میتونم صبح ک خودش سرکاره زنگ بزنم ب ۱۱۰ بیان ...

بدردم میخوره برا تمکین اینکارو کنم یانه؟؟

ک بعدا شاید تمکین شوهرم رد بشه

البته میترسم ۱۱۰ ب شوهرم زنگ بزنه یعنی زنگ نمیزنه؟؟

اگر عدم تمکین شمارو گرفت اعتراض بزن روش

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اگر عدم تمکین شمارو گرفت اعتراض بزن روش

خب بعدش چی؟باید برگردم خونم که تمکین درسته؟؟

من اینو نمیخوام ب هیچ وجه نمیخوام برگردم خونه

نمیشه کاری کنم تمکین ک زد تمکینش رد بشه ونرم؟

خب بعدش چی؟باید برگردم خونم که تمکین درسته؟؟من اینو نمیخوام ب هیچ وجه نمیخوام برگردم خونهنمیشه کاری ...

بعد اعتراض صورت جلسه پلیس و مدارک پزشکی تون که نشون میده دچار hpv شدین رو ارائه میدین 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بعد اعتراض صورت جلسه پلیس و مدارک پزشکی تون که نشون میده دچار hpv شدین رو ارائه میدین

همون صورتجلسه اولی ک خودم رفتم ۱۱۰ ونوشتم ک درو بر مابسته بود و باز نمیکرد کافیه؟؟

یا برم دوباره دم در خونه شوهرم وقتی سرکاره وزنگ بزنم ۱۱۰ دوباره بیان صورتجلسه کنن؟؟(این یکم مشکله میترسم هر آن بیاد)

بعدمhpv ومن مطمئنم از شوهرم و روابط نامشروعش گرفتم ولی اون زگیل تناسلی نداشت یهونگم و به ضررم بشه و بگن خب پس تو اچ‌پی وی داری و به شوهرم حکم ازدواج مجدد میدن ومیگن من بیمارم؟؟؟

همون صورتجلسه اولی ک خودم رفتم ۱۱۰ ونوشتم ک درو بر مابسته بود و باز نمیکرد کافیه؟؟یا برم دوباره دم د ...

اگه اون شب نیروی انتظامی براتون صورت جلسه کرده کافیه 

بیا خصوصی عکسشو برام بفرست