2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
زری جون من که به همه بچه ها پیشنهاد میدم برای قدم اول برای خودشون بی اطلاع کسی اگر هم با اطلاعه مقدارش مشخص نباشه پول برای خودمون پس انداز کنیم . مقدارش مهم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش خیلی صادقانه حرف بزن عسل جون ازش بخواه اونم درباره احساساتش باتو حرف بزنه اصلا هم جبهه گیری نکن

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
مثلا دیروز به من می گه چیزی رو دسک تاپ نداری ؟‌منم گفتم نه . من رو دسک تاپ که چیزی نمی ذارم
بعد دیدم داره مودم نصب می کنه گفتم مگه مشکلی داره گفت ویندوزشو عوض کردم دیگه
منم خیلی ناراحت شدم گفتم چرا به من نگفتی من تو پوشه کلی فایل داشتم .
میگه من که گفتم رو دسک تاپ چیزی داری یا نه ؟!!!!!!!!!!!‌
می فهمم نیکا جون کار خونه خیلی سخت تر از کار بیرونه
من خودم حاضرم هر روز سر کار باشم ولی تو خونه کار نکنم
البته یه فقط فکر نکنید تنبل و شلخته هستماااااااااااااااا
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه

زرییییییییییییی جون این چه حرفیه که روت نمیشه مگه رو میخواد تو میخوای حقت رو بگیری

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
عسل جون تو دقیقا مثل منی منم شوهرم هوامو داره زیاد و بهم میرسه از دست مامان و خواهرش که ناراحت میشم غر میزنم میگه نباید ناراحت بشی چرا واسه چیزای کوچیک خودتو ناراحت میکنی؟ بابا خوب ناراحتم
منم ناراحت شدم برای اینکه بحث و دلخوری پیش نیاد الکی خودخوری کردم ولی امروز که اومدم سرکار خیلی عصبی شدم .بهش زنگ زدم چند بار و رفتم رو مخش و عصبیش کردم . گفت غلط کردم بعد هم گوشی رو قطع کرد
متاسفانه همه مشکل منم وابستگی زیاد به همسرم هست تا حدودی دارم از نظر مالی مستقل می شم برای خوم اوراق خریدم ولی وابستگی عاطفی پدر منو درآورده
اگه 1 هفته حرف نزنیم براش مهم نیست ولی من نمی تونم کم میارم .
بارها باهاش حرف زدم ولی اون خیلی مطمئنه که همیشه کارشو درست انجام می ده .

زری جون بعضی مردا خودشون بدون دردسر این کار رو میکنند وبعضی مردا هم نیاز به یاد اوری وگوشزد دارن

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
خانما سلام
شهره جون در رابطه با رنگ

خانواده شوهر من این تیپی ین: مانتو مشکی شلوار مشکی کفش مشکی وراب مشکی مقنعه مشکی چی بشه روسری سر کنن که اونم معمولا مشکی چادر هم که ای خودش داره. حالا گاهی هم استثنا داره ها اما در کل همینه که همینه

اویل عقد شوهرم میگفت جوراب مشکی به پات میاد من از عمد رنگ پا میپوشیدم میگفتم مشکی دوست ندارم. و وراب مشکی با مانتوی کرمی زشته. مانتو اصلا مشکی نمی پوشیدم. میگفتم مگه افسردگی دارم؟ میگفت مقنعه و روسری مشکی بهت میاد میگفتم مشکی افسردگی میاره و شرعی ش هم میگفتم چرا اسلام قرمز را مکروه نکرده؟ گفته مشکی مکروهه؟ روسری های شاد سرم میکردم. صورتی قرمز سبز البته منم با چادر بودما هروقت یه شهادتی چیزی بود یا یکی از اقوام فوت میکرد تیپ مشکی یا تیره میزدم. تا جایی که این برای شوهرم جا افتاد که رنگ تیره برای عزاست
یادمه این اواخر یه بار رفته بودیم خونه مادرشوهرم ، شوهرم به خواهراش گفت چرا همه ش مشکی می پوشین؟ دل ادم میگیره

یا یه بار به شوهرم گفتم میخوام برای مادرت برای روز مادر یه روییسری رنگی بگیرم این همه مقنعه مشکی سر نکنه. نمیدونم چی رفته بود به مادرش گفته بود که مادرش خونه ی ما که اومد برای سر زدن روسری آبی سر کرده بود و گفت اینم به خاطر تو

اعتماد به نفس داشته باش
خوب بپوش خوب بگرد و خودت را نباز
فقط خدا