2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث ما اصلن تکراری شدن و این حرفها نیست
خیلی دوسم داره تو خونه همه کارامو میکنه هیچی واسم کم نمیذاره تنها مشکلم این وابستگیش به مامانشه
احساس میکنم بدون اجازه مامانش آب نمیخوره
همش به خودم میگم هر آدمی یه مشکلی داره یکی خسیسه یکی تنبله یکی بد اخلاقه
شوهر منم وابسته است!!!!!
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه
بچه ها ما بعد 2سال واندکی ازدواج همه فامیل شوهرم بهمون میگن اصلا بهتون نمیاد زن وشوهر باشین مثل دوست دختر وپسر هستید.........جالب اینجاس فامیلاشون هم خیلی مذذذذذذهبین.....البته من وشوهرمم هردومون این حس رو داریم واقعا حس میکنم دوست دختر وپسریم

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
اردیبهشت یعنی کلوب کنم؟
مهناز جون اتفاقا اهل مقایسه نیستم با دیگران حسود هم نیستم مگر به افراد خاص
خاله ریزه جون بمیرم من میفهمم دردت چیه... راستی ورزش موثره تو اعتماد به نفس اولین باره میشنوم.
شهره جون شما فقط خوبیهات رو گفتی وبعدشم سوال کردی که حالاچرا بااین همه خوبی که داری اعتماد به نفست پایینه ..........به نظر من به بدیهات ونواقصت هم فکر کن بعد به خودت بگو من باهمه این کاستی هایی که دارم باز خودمو دوست دارم وقبول میکنم همه جوره البته باید ایمان داشته باشی..........

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
زری جون اینکه حقوقت رو دودستی میای تقدیم شوهرت میکنی چه شما وچه هر زنه دیگه ایه وبعدشم بابت این موضوع احساس خوبی نمیکنی شاید دلیلش این باشه که پشت اینکارت برای شوهرت یه حس توقعی هم نهفته س

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
وهمین حس توقع خودش به مرور زمان تبدیل به رنجش میشه به نظر من ادم یاکاری رو نباید بکنه یااگه میکنه هیچ توقعی نباید داشته باشه تارنجشی هم بوجودنیاد

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
واسه اعتماد به نفس ظاهری عالیه
اصلن استیل راه رفتن و نشستنتم خوب میشه دیگه شل و وارفته نیستی
تازه واسه روحیه هم خوبه
هیکلتم میاد رو فرم میتونی لباسهای خوشگل بپوشی
من خودم یه مدت ورزش میکردم ولی چند ماهه ول کردم واقعا اثرشو دیدم
می خوام بازم شروع کنم از امروووووز
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه