2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9047 بازدید | 374 پست
خاله ریزه دست رو دلم نذار دلم از این میسوزه که به مامانش وابسته نبود مامانش اومد گفت خونه واستون میخرم پولهای مارو گرفت 46 ملیون خودشم 90ملیون گذاشت و خونه خرید همش به نام مامانه ... از اون موقع مامانش دیگه شد بت ... خاله ریزه ول کن ماماناشونو من بهم میریزم یادش میفتم... اس ام اس هاشو دیشب به مامانش خوندم از من بد گفته بود... هی بیخیال

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ریزه راه حلش بیخیالیه ... من هم این تاپیکو زدم که با مستقل کردن خودم نشینم از خودش و مامانش بد بگم...چقدر دلم سوخت که از من به مامانش بد گفته بود ...بیخیال
بچه ها به نظر من مردا مثل بچه میموننند وهمیشه هم تربیت پذیرند ولی نکته مهم اینه که بسته به نوع مردا (یا همون قلقشون)باید شیوه درست تربیتیشون رو پیدا کرد.........من شوهرم کلا ادمیه که باهرکسی به جز من باشه لحنش تنده وشاید برای کساییکه نشناسنش بهم بگن چطوری باهاش سر میکنی درصورتیکه من رگ خوابشو پیداکردم بقول خود شوهرم میگه من اگه برای همه لاتم برای تو شکلاتمجالب اینجاس اوایل ازدواجم که این نکته رو نمیدونستم یوقتایی اگه باهاش لج میکردم واون روی...بالا می اومد خودش وقتی اروم میشدیم می امد ومیگفت چرا ناراحت میشی واینکه من مثل بره م بخدا اگه باهام مهربون تر باشی فقط مهربون باش

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
ارهاصلا این اخلاقو نداشتم که برم سر گوشیش اما خودش منو به مامانش حساس کرد بیخیال مهناز حال بدی یدا میکنم نمیخوام بهشون فکر کنم من قبل اینکه همسر اون باشم و بخوام ازار ببینم خودم هستم ازاد و مستقل و لذت میبرم
راستی کسی اینجا برای اعتماد به نفس کاری کرده؟؟ فایده داشته؟
این مادرشوهرا هم هوووی عروساشون شدن
البته من هوومو کنار زدم و به سوگلی تبدیل شدم

خخخخخخخخخخخخ

شوخی میکنم مادرشوهرم هووم بود اما بدخواهم نبود خدائیش الان شوهرم مثل قدیم نیست.
میگه مامانم قدرت استدلالش کم شده و مسائلو درست نمیبینه
درحد مادر خیلی بهش احترام میذاره اما نه بیشتر

قدیما مامانش سوگلیش بود خیلی به حرفاش گوش میداد

نه منم اصلا دوست ندارم از این بحثای مادر شوهری راه بندازم چون اعصابشو ندارم

فقط می خواستم ببینم مشکلمو زمان حل میکنههه!!!!!!!
چون بحث واقعا فایده نداره اوضاع رو بدترم میکنههههه
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه
خاله ریزه هیچوقت نذار براش تکراری بشی تا میتونی بهش محبت کن اما واما واما........درقبالش ازش بخواه اونم برای تو جبران کنه نذار یکطرفه باشه همه چیز

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
شهره جان برای زنها اعتماد به نفس یعنی تحسین شدن توسط آدما...بدیت آوردن این حس اگرچه خیلی سخته ولی با همتی که تو داری خیلی راحته...به خودت برس و ظاهرت رو در عین سادگی شیک کن و از لحاظ رفتاری زنی باش که همه بهت احترام بزارن. رفتاری آروم،‌متین و همیشه لبخندی ملیح رو صورتت داشته باش