میخوام برای خودم زن مستقلی بشم من از این ادم ها هستم که اگر دوستی میکنن اخر فداکارین ( رفیق باز منظورم نیستا) اگر با کسی هستن تمام تلاشو واسه کمک میکنن (البته تعداد دوستهای محدود هم دارما) به تبع بعد از ازدواج برای همسرم هم از جون و دل مایه گذاشتم تمام حقوقم رو میدادم بهش البته اینم بگم اون هم از خرج کردن برای من چیزی کم نمیگذاشت و تا یه زمانی هم اصلا پول های همسرم هم تو حساب من بود . هرروز سر کارم تا 5عصر بعد اون هم کلاسی نمیرفتم که نکنه همسرم تنها بمونه بارها دلم میخواست برم خونه مامانم اما نرفتم که تنها نمونه خلاصه همه کس رو از جمله خودم رو به همسرم ترجیح میدادم تا اینکه مسایلی پیش اومد که من فهمیدم نه همسرم منو ترجیح نمیده نه به خودش و نه خونوادش ... خلاصه نمیخام از بی مهری های اقایون بگم که همین الان اگه بقیه تاپیکهارو نگاه کنید میبینید میخام از راه چاره حرف بزنم دوستان ... میخام مستقل بشم ... ازاد بشم ... کیا میخان این تصمیمو بگیرن؟یا قبل از من گرفتن؟
اردیبهشت من میگم رنگ مورد علاقه تو یه چیزیه من به خاطر همسرم ایاباید عوض کنم رنگ مورد علاقه خودمو؟؟ مهناز جون راستی یه سوال تو سکه بخری که خرج نمیکنی مگه نه؟؟
خوب شهره جون شوهر منم از اول اینطوری نبود من اینطوریش کردم شاید باورت نشه خواهرشوهرم مسافرت خارج کشور رفته بود ووقتی لباس خریده بود برای شوهرم بقول خودش باهزار تا نذر ودعا خرید کرده که یوقت نکنه خوشش نیاد خیلی خیلی سخت پسنده..........البته هنوز هم سخت پسنده اما من درستش میکنم الان جوری شده کفشش داغون شده میگم برو بخر میگه نه خودت برو برام بخر
بچه ها یه کاری که من دارم تازگی ها میکنم در راستای استقلال اینه که من مدتهاست گواهینامه دارم اما همش با شوهرم بیرون میرفتم و اونم دوست داشت با هم بریم و منم یه کوچولو میترسیدم با اینکه قبلا راههای نزدیکو تنها میرفتم اما چند روز پیش ماشینو برداشتم و رفتم کلی خرید کردم هووووووورررررراااااا
شهره جان کلا من آدمیم که تو لحظه زندگی میکنم. از طلا و اینجور چیزا بدم میاد. حتی همسرم یکی دوبار که واسم طلا خرید دیگه نزاشتم بخره بهش میگم به جای خریدن طلا بیا بریم سفر و دو روز واسه هم باشیم. اما خودش طلا خیلی دوست داره. سعی میکنه لااقل واسه تولدم یا سالگرد ازدواجمون طلا بخره....البته اینم بگما فاصله تولد و سالگردمون یه روزه!.............. سکه هم بخرم خرج میکنم. چون اصلا اعتقادی به پول ندارم....همین که پولم دست همسرم باشه فکر کنم بهتره. اون خودش همیشه آینده نگره ولی به موقعش خرج میکنه...باورتون نمیشه ولی سیاست مالی خیلی خوبی داره..هیچی نباشه بانکیه دیگه!
اردیبهشت دقییییقا مشکل از اعتماد به نفسه من ندارم از کجا بیارم همونی که داشتم هم شوهرمو خانوادش گرفتن مهناز جون خوش به حالتون که 2 طرفه وابسته اید خاله ریزه حرف ماماناشونو پیش نکش که همه دلمون پره