2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9047 بازدید | 374 پست
اردیبهشت من میگم رنگ مورد علاقه تو یه چیزیه من به خاطر همسرم ایاباید عوض کنم رنگ مورد علاقه خودمو؟؟
مهناز جون راستی یه سوال تو سکه بخری که خرج نمیکنی مگه نه؟؟

خوب شهره جون شوهر منم از اول اینطوری نبود من اینطوریش کردم شاید باورت نشه خواهرشوهرم مسافرت خارج کشور رفته بود ووقتی لباس خریده بود برای شوهرم بقول خودش باهزار تا نذر ودعا خرید کرده که یوقت نکنه خوشش نیاد خیلی خیلی سخت پسنده..........البته هنوز هم سخت پسنده اما من درستش میکنم الان جوری شده کفشش داغون شده میگم برو بخر میگه نه خودت برو برام بخر

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم هم تا جایی که مامانش نباشه به من وابسته است ولی وقتی پای مامانش بیاد وسط حرف حرف مامانشههههههههههه
واقعا نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه
بچه ها یه کاری که من دارم تازگی ها میکنم در راستای استقلال اینه که من مدتهاست گواهینامه دارم اما همش با شوهرم بیرون میرفتم و اونم دوست داشت با هم بریم و منم یه کوچولو میترسیدم با اینکه قبلا راههای نزدیکو تنها میرفتم اما چند روز پیش ماشینو برداشتم و رفتم کلی خرید کردم هووووووورررررراااااا
شهره جان کلا من آدمیم که تو لحظه زندگی میکنم. از طلا و اینجور چیزا بدم میاد. حتی همسرم یکی دوبار که واسم طلا خرید دیگه نزاشتم بخره بهش میگم به جای خریدن طلا بیا بریم سفر و دو روز واسه هم باشیم. اما خودش طلا خیلی دوست داره. سعی میکنه لااقل واسه تولدم یا سالگرد ازدواجمون طلا بخره....البته اینم بگما فاصله تولد و سالگردمون یه روزه!..............
سکه هم بخرم خرج میکنم. چون اصلا اعتقادی به پول ندارم....همین که پولم دست همسرم باشه فکر کنم بهتره. اون خودش همیشه آینده نگره ولی به موقعش خرج میکنه...باورتون نمیشه ولی سیاست مالی خیلی خوبی داره..هیچی نباشه بانکیه دیگه!
اردیبهشت دقییییقا مشکل از اعتماد به نفسه من ندارم از کجا بیارم همونی که داشتم هم شوهرمو خانوادش گرفتن
مهناز جون خوش به حالتون که 2 طرفه وابسته اید
خاله ریزه حرف ماماناشونو پیش نکش که همه دلمون پره
هووووووووووووووووررررررررا اردیبهشت چه خوب کار خوبی کردی راستی من کلاسا شو رفتم اما هنوز امتحان ندادم میترسم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
بچه ها وابستگی ما هم خداروشکر دوطرفه س شوشو اینو بارها وبارها گفته وهمیشه هم میگه بدون تو من میمیرم البته من زرنگم به زبون نمیارم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،