2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
من فکر میکنم وابستگی زیاد دلزدگی میاره .اگه همه چیزمون بشه شوهرمون بعد از یه مدت خسته میشن با توجه به طبیعت تنوع طلبشون باید سرمون رو به کارهای دیگه هم گرم کنیم و اجازه بدیم اونا بیان دنبال ما من اینو تجربه کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میسا چقدر شوهرت فهمیده اس افرین ... شوهر من که عمرا بگه تک بچه ام بابام هم 2تا خونه داره حتمن تو دلش میگه زیادیشم هست
اردیبهشت جان پس تو هم موافقی
خب بچه ها پس هممون برای خودمون هم پس اندازی داریم
شماها فکر میکنید از لحاظ عاطفی زیادی وابسته هستید یا معقول؟؟؟
اردیبهشت درست میگه

من اول عروسیم اونقدربه شوهرم وابسته بودم که نگو
حتی موقعی که میرفت سرکار بهش زنگ میزدم اس ام اس اونم ن یکی خیللللللللللی

یه خانم دکتر روانشناس گفت این به ضررته. بذار دلش برات تنگ بشه. اینطوری هیچ وقت دلش برات تنگ نمیشه.

آره خونه هم نصف نصف باید به نام باشه

رو کار دنیا چیزی ننوشته
من بعضی وقتا فک می کنم دارم یه کارایی انجام میدم که ممکنه بعدا به ضرر خودم باشه وبرای شوهرم توقع ایجاد کنه.
همیشه این استرس رو دارم واز وابستگی خیلی زیاد می ترسم.
بچه ها من خیلی سختمه تنها برم لباس بخرم .خیلی بده ؟نه؟
چون اینجا تنهام وخونوادم شهرستانن،همش باید تنظیم کنم که با همسرم برم خرید،خودمم اینو دوس ندارم.
اهان پس نیکا هم موافقه
چقدر حرف اردیبهشت رو قبول دارم مردها تنوع طلبن و وابستگی زیاد ما باعث میشه موجود منفعل بیحرکت و یکنواختی بشیم براشون
بهار جون تو بلدی تصمیم بلند مدت بگیری یعنی اون لحظه شوهرتو ناراحت کنی اما بعد نتیجه خوبشو بگیری اما من نه از ترس ناراحتی شوهرم تصمیمات اشتباه میگیرم مثلا به خاطر اون جایی میرم که هم اعصاب خودم خورد میشه هم همسرم
هنوزم وابستگیم معقول نیست زیاده
مثلا تو خرید مایحتاج خونه اصلا وارد نیستم
شوهرم بخواد بره سفر باید همه چیزو بخره بذاره
ناخوداگاه اونم میدونه همیشه تا میخواد بره سفر کلی خرید میکنه بهش میگم میترسی گرسنه بمونم

شهره جون ولی کلا کار سختیه که به شریک زندگی آزادی عمل بدیم مخصوصا اگه اهل کنترل همه امور باشیم
بچه ها قبلا من مثلا وقتی شوهرم خونه بود سعی میکردم مثلا با مامانمینا تلفنی هم حرف نزنم نه اینکه اون مشکلی باهاشون داشته باشه ها نه اما احساسا میکردم حسودی میکنه بعد دیدم نه اون اصلا اینطوری نیست دم به دقیقه خونه مامانش بود و همش باهاشون در تماس و....خیلی از اون روزا پشیمونم وابستگیم باعث شده بود اختیار همه چیزو بدم دستش.الان چند وقتیه دارم بهش نشون میدم که هر کسی جایگاهی داره .
بچه ها جوابمو ندادید به نظرتون از نظر عاطفی زیاد وابسته هستید یا معقول ؟؟؟ مشکل عاطفی خاصی دارید باهاشون؟احساس میکنید تو زندگی رو پاهای خودتون ایستادید و همسرتون دوشادوش همراهتونه یا اینکه دوست دارید تو بغلش باشید و ببرتتون به جای اینکه بایستید؟
بهار جون من میخوام از الان برای استقلال اقدام کنم که بعدا پشیمون نشم.
من خیلی دنبال کار گشتم اما چون کار مناسب پیدا نکردم تو خونه ام.15 ماهه که ازدواج کردم.
خیلی احساس رخوت وپوچی میکنم.اگه خدا بخواد میخوام دوباره درس بخونم.
فک می کنم اینجوری اعتماد به نفس خودم بالا میره .