2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بچه ها من به نکته ای رسیدم که زن اگه نظر مالی مستقل بشه از لحاظ عاطفی هم میتونه رو استقلالش کنترل داشته باشه

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
خب دوستانم بریم سر مسایل غیر مادی .. من یه مشکلی که با همسرم دارم اینه که ساعت کارمون باهم تموم میشه میاد دنبالم اصلن هم خداروشکر رفیق باز نیست و همش با من خونس. من کلاس یا باشگاه نمیرم چون اون خونه تنها میمونه... کارم درسته یا نه؟
شاید گفتن این حرف خیلی خیلی برام سخت باشه اما واقعیته من بعضی وقتها به این فکر میکنم که شاید شوهرم یه روزی نباشه اونوقت چیکار میکنم فکرش هم برام عذاب اوره اما من به اون زمان هم فکر میکنم وبخاطرش برنامه ریزی دارم بلاخره باید زندگی کرد

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
میسا درست میگه

من هم دوست دارم همه جا با شوهرم برم
اما اگر هم نتونست خودم میرم

به اونم نمیگم نرو خونه کسی مثلا عید جایی نمیخواستم برم بهش گفتم اگه فکر میکنی درسته برو ولی من نمیام اونم رفت و بعدشم فهمید که اشتباه بود کارش
اگه نمیذاشتم بره هیچ وقت نمیفهمید کارش اشتباهه و همش میگفت تو نذاشتی من فلان جا برم
بچه ها من شوهرم بااینکه من اصلا خدایش این مسئله برام مهم نیست (الان خونه پدر شوهرم هستیم)اما تاچند ماه دیگه میریم تو خونه که خودمون میخریم وشوهرم میگه من 3دنگش رو بنامت میزنم اون میگه خدای نکرده شاید من مردم اونوقت تکلیف تو چی میشه وچه بلایی سرت میاد............شوهرم میگه اینقدرساده نباش

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
من فکر میکنم وابستگی زیاد دلزدگی میاره .اگه همه چیزمون بشه شوهرمون بعد از یه مدت خسته میشن با توجه به طبیعت تنوع طلبشون باید سرمون رو به کارهای دیگه هم گرم کنیم و اجازه بدیم اونا بیان دنبال ما من اینو تجربه کردم