2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
نیکا جون اگه حساب گره همسرت وبرای تو هم کم نمیذاره خوب بذار دست خودش باشه پول مشکلی نداره مهم اینه این پول درست وبجا خرج بشه وبموقع پاسخگو نیازهای زندگیتون باشه

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهره جون من بااطلاع پول جمع میکنم باهاش طلا میخرم که نتونیم براحتی پولش رو خرج کنیم وکلا روش حسابی باز نکنه

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
خب من و میسا و بهار موافقیم مهناز هم موافقه اما نمیتونه ... بهش راه حل بدیم و بریم سر مسایل عاطفی
راستی بچه ها ما باید با سیاست باشیم که من یکی نیستم منظور من این نیست که کاری کنیم که شوهرامون بفهمنن ما میخواهیم مستقل باشیم هااا
من از لحاظ عاطفی به همسرم وابستم. بدون اون هیچ جا نمیرم. هیچ کاری نمیکنم. دست و دلم به هیچ چی نمیره. نهایتش خونه رو تمیز کنم و غذا بپزم. البته این وسط خستگی ناشی از کار هم بی تاثیر نیست. و یا به خاطر تنهایی هم هست. کلا منو همسرم خیلی به هم علاقه مندیم و این عشقی که بینمون هست همه چیو تحت الشعاع خودش قرار داده. اون هم مثل منه. بدون من هیچ کاری نمیکنه. تنها جایی که بدون من میره خونه مامانشه که به خاطر اینم هست که من با اونا قطع رابطم.
مهناز جون به نظر من بهتر روی علایقت یه تجدید نظر کنی منظورم اینه برای خودت هدفهای کوچولو درست کن که رسیدن بهش برات زیاد سخت نباشه تا همین باعث انگیزه بشه برات مثلا من خودم از خریدن طلا های فانتزی وشیک شروع کردم برای پس انداز کردن چون اگه پول تو بانک بذارم همش میپره.............ببین از چی خوشت میاد از سکه طلا پس انداز

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،