2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهره جون البته سواری که حال میده ههههههههههاما مستقل بودن بهتره البته نه در حدی که بهشون نشون بدیم تو زندگیمون هیچ کاره ان چون مردا همون طور که زنای وابسته رو خیلی دوست ندارن از زنهایی که خودشون یه پا مردن هم خوششون نمی یاد اعععععععععععععععععععتتتتتتتتتتتتتتتتددددددددددددددداااااااااااااااا للللللللللللللللللللللللللل
اردیبهشت ما چقدر شبیه همیم من هم حتی در تلفنم به مامانم با اینکه اون مشکلی نداشت مراعات میکردم البته اون هم دم به دقیقه خونه مامانش نبود اما چیزهایی پیش اومد که منم فهمیدم نه منو به اونا ترجیح نمیده
بچه ها جالب اینه که خانواده همسرم هم انتظار داشتن که من اختیارمو بدم دستشون چون با احترام به ترکهای خوب اینها از اون ترکهای بد هستن وبماند که با من چه کردن اما یه بار مادر شوهرم بهم گفت عروس که میاد توی یه خونه باید از مادر شوهرش اجازه بگیره برای کاراش باورتون میشه الان یعنی یاد م میفته میخوام خودمو بزنمک انقدر حرص مکیخورم .من هم گفتم اختیار من اول دست خودمه بعد شوهرم به کس دیگه هم مربوط نیست
اره نیکا مشکل من اینه که از وقتی ازدواج کردم خیلی اوقات حس میکنم سلیقه ام بده شوهرم باشه که ببینه چی میخرم . شاید هم به خاطر حرفای همسرمه مثلا من اگر اون چیزی بپسنده و خوب نباشه یه ایرادی درمیارم مستقیم نمیگم ااااا این چیه اما چند بار شده من چیزی پسندیدم شوهرم گفته وای چه ضایع ... خب باعث شده که از بین بره روحیه ام در حالی که اصلا بد سلیقه هم نیستم ...