2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهره جون الان این پست اخرتو من میخواستم بزارم با این تفاوت که اون اولا از من ایراد میگرفت و اعتماد به نفسمو تو خرید گرفته بود بعد منم این کارو باهاش کردم یه کمی حالش جا اومد حالا هر دو از هم نظر میخوایم تو خرید اما من خیلی تو خرید مشکل دارم و اصلا متنفرم .البته دیروز خودم رفتم ویه پیراهن گرفتم اول مردد بودم بعد گفتم مهم نیست میخرم تا اخر عمر که نمیخوام بپوشمش بد بود میندازمش بیرون اما خیلی حس خوبی داشتم حسسسسسسسسسسسسسسس اسسسسسسسسسستقققققققققققققللللللللللللللااااااااااااااااااااااااااااااااالللللللللللللللللللللللللللللللللل
شهره جون
من تنهایی میرم لباس میخرم این عادت قدیمیمه و همه هم تعجب میکنن چون سلیقه کسی رو قبول ندارم راستش
اگرم کسی بهم بگه زشته برام اصصصصصصصصصصصصلا مهم نیست بجز اینکه شوهرم بگه
اگه شوهر بگه زشته دلمو میزنه و هی میخوام از دست اون چیز خلاص بشم
اما یه مدت اجازه دادم اون برام خرید کنه سبک پوشش خودمو از دست دادم پس بیشتر خودم خرید میکنم گاهی با نظر اون ولی اینش بده که اگه تنها بخرم اون بگه بده دلمو میزنه
اردیبهشت خوبه تو بلد بودی جه جور رفتار کنی باهاشون ... من که در برابر پررویی های خانواده همسرم با ادب رفتار میکردم میومدم از حرصم به شوهرم غر میزدم حالا بعد یکسال میگه انقدر غر زدی که منو خسته کردی

منم تاحدودی اینطوریم.......برای خرید کردن اما من بعضی وقتها هم از چیزی خوشم بیاد میخرم حتی اگه شوشو مخالفش باشه وهمیشه بهش میگم بذار چند نفر که خود شوشو قبولش داره ببینه ونظر بده .....اونا هم وقتی دیدن ونظرشون رو مثبت اعلام کردن به شوشو ثابت شد که زنش خوش سلیقه س..............من الان برای شوشو خودمم همه چی میخرم بدون اینکه ببرمش شلوار کفش لباس کمربند ادکلن.........سایزهاشو بهتر از خودش میدونم

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
شهره جون من همش با خودم فک می کنم اگه اینو بخرم .همسرم خوشش نیادچی؟
به این فک نمی کنم که خودم دوسش دارم وحس خوبی بهم میده.
معتقدم باید به سلایق هم احترام بذاریم ولی نه مثل ما در حد افراطی.گاهی لازمه آدم یه لباس یا وسیله رو فقط وفقط برای دل خودش بگیره.همین وبس.
حتی میتونی اون لباس رو وقتی همسرت نیست خودت بپوشی چون حس خوبی بهت میده وگاهی همین کافیه تا از لحظاتت لذت ببری.

شهره جون بجای غر زدن به شوهرت یابه حرفاشون اهمیت نده ویا فکر کن ادمهای غریبه هستند وهیچ نسبتی باهات ندارن وراحت اما مودبانه از حریمت دفاع کن وجواب بده نترس

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
افرین اردیبهشت اما من وقتی اون یه چیز ضایعی انتخاب میکنه به صورت غیر مستقیم میکم بده مثلا زود چرک میشه و... اما اون رسمن میگه اخه این چیه؟؟؟ یه بار یه ماگ انتخاب کردم اون که نه پوشیدنی بود نه گرون بهم گفت مثل لیوانای شابدلعظیمه ... خیلی ناراحت شدم بعد هم شاااکی که زود بهت برمیخوره من نمیام باهات خرید . منم چون وابستم فکر میکنم تنها برم خرید ناراحت میشه
البته منم کلا ادم وابسته ای هستم واز این مشکلم اگاهم وبخاطرش دارم قدم بر میدارم وحواسم به کار هام بیشتر جمع میکنم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
شهره جون این جواب دادنم بعد از3 سال تحمل کردنشبود که من تو اون 3 سال اول زندگیم در راستا وابستگیم خیلی ارو م و به قول شما مودب بودم که مادر شوهرم بهمه میگفت عروسم خیلی خوبه اصلا حاضر جواب نیست و احساس میکردم شوهرم منواینجوری بیشتر دوستم خواهد داشت بعد به خودم اومدم ودیدم اخه به چه قیمتی ناراحتی معده و استرس گرفتم و دیدم شوهرم براش مهم نیست به این نتیجه رسیدم حالا که شوهرم نمیتونه جلوشونو بگیره خودم باید از حقم دفاع کنم واز این بابت خیلی خوشحالم چون قبلا حرفای اونا رو تحمل میکردم و زندگیمو با شوهرم تلخ میکردم الان سعی میکنم خودم از حقم دفاع کنم