2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهره جون من هم از اول سعی میکردم خیلی با شوهرم راه بیام وبه راه دل اون باشم واین باعث شد که خیلی استقلالم رو از دست بدم با توجه به اینکه خانواده همسرم خیلی مرد سالار هستن و این به نظرش طبیعی بود اما من دیدم شوهرم اصلا این طوری نیست و یه مدت خیلی ناراحت بودم با توجه به اینکه من خونه پدرم خیلی دختر مستقلی بودم الان چند وقتیه دارم استقلالم رو به دست میارم .دیدم این وابستگی به همسرم منو از خود واقعی ام دور کرده الان دارم خودم میشم
مایحتاج خونه رو میخره
قبض ها رو میده

برای همینم همه درامدش رو تو خونه نمیذاره

تو آزادی میساجون هرکاری خواستی میکنی
مثلا من به شوهرم میگم الان که میوه داریم میوه نخر ولی میگه اشکال نداره بذار یخچال مهمون میاد یه موقع
شوهرم کلا آدم حسابگری نیست
اگه درآمدش دست من بود خیلی خوب میشد
بهار جون به نظر من مهم این نیست که درامد دست کی باشه اما مهم مغز اقتصادیه زنه من شوهرم ادم ولخرجیه وواقعا این حرف درباره ش مصداقه که پول براش مثل چرک دسته من حکم سرعت گیر رو براش دارم البته اول سخت بود برای هر دومون این موضوع امامن اعتمادش رو جلب کردم وتونستم خیلی تغییرات مثبتی توش ایجاد کنم وتاحدودی به اونچه دوست دارم نزدیکش کردم

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
خوب مزایا تو خونه پول بودن اینه که من ازادی عمل بیشتری دارم برای هر کاری درضمن اینو بگم بااینکه همه چیز دست منه از این موقعیتم سو استفاده نمیکنم وشوهرم استقلال مالیش رو از دست نداده برای همین بهم اعتماد کرده

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

درضمن یه نکته ای بااینکه پول تو دسترسمه اما من همیشه ازش پول توجیبیم رو میگیرم وشوشو هم میگیه تو که تو خونه پول هست برو بردارچرا به من میگی بهش میگم نه من دوست دارم تو خودت پول بهم بدی بهش میگم من اگه میلیارد پول هم باشه اون 1000تومنی که تو بهم میده بیشتر بهم میچسبه بهش میگم زنا خیلی دوست دارن ازدست شوهرشون باعشق پولی بگیرن اینطوری
غیرمستقیم بهش میفهمونم هنوز بهش وابسته م از لحاظ مالی مرداکلا دوست دارن نیازمالی زنهاشون رو خودشون برطرف کنند حس خوبی بهشون میده

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
خب بچه ها الان چند نفریم : من و مهناز و میسا و اردیبهشت و بهار و نیکا
همه نظر بدن موافقید که زن برای خودش جدا یه مقدار پول چه کم چه زیاد بدون اطلاع یا با اطلاع همسرش جمع کنه یا نه؟؟؟(اگر با اطلاعه مبلغش رو ندونه)