2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
من کلا ادم تنهایی هستم. اصلا اهل رفت و آمد نیستم. خونواده خودمم هم همینطورن. به خودمون و علایقمون بیشتر اهمیت میدیم. دور هم جمع شدنامون بیشتر بیرون رفتنه. یه حرفی همیشه بینمون تکرار میشه " مهمونی چیه. از این خونه به اون خونه رفتن که به درد نمیخوره. جمع کنیم بریم بیرونیپارکی چیزی"......جالبه همسرم هم بعد از آشنایی با من همینجوری شد...کلا بیرون رفتن رو بیشتر ترجیح میدیم. اما یه چند وقتیه خیلی احساس خستگی میکنم و به خاطر اینکه موقعیت شغلی همسرم تغییر کرده یه کم زندگیمون عوض شده. کمتر میتونیم بریم بیرون و سعی میکنیم یه جورایی تو خونه سرگرمی درست کنیم. این مسئله منو بیشتر و بیشتر به همسرم وابسته ترم میکنه. تا حالا اذیت نشدم. اما دیروز که مجبور بود که بره سر کار من خونه تنها بودم. دلم خیلی گرفته بود. بدبختی اینه که این جور موقع ها هم همه خاطرات بد رو دوره میکنم و های های میزنم زیر گریه. خودشم این مسئله رو میدونه که من تو تنهایی خیلی خودمو اذیت میکنم و حاضر هم نیستم حتی برم خونه مامانم اینا. بیچاره رو دیروز خیلی کلافه کرده بودم. وقتی خسته و کوفته اومد خونه و منو این جوری دید خسته ترم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهارجون وابستگی معقول خیلی هم سازنده س برای زندگی حالا میشه بگی وابستگی های معقولت رو

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
میسا جون انشالله که هیچ وقت نیاد اون روزی که ببینی این حس وابستگی که قبول دارم شاید بسیاری اوقات سبب صمیمیت هم میشه اونجور که تو دوست داری جواب داده نمیشه... بدبینت نکنما ... هرکسی همسرش با دیگری فرق داره... اما همسر من اون حسی رو نداشت که من داشتم
حرفت بهار جون منطقی وبجاست اینکه به شوهرت هم گفتی یه پس انداز مخفی داشته باشه این خوبه

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
بهار جان این خیلی خوبه که به همسرت بگی داری این پس اندازو میکنی...ولی متاسفانه من اصلا بلد نیستم پس انداز کنم. از حقوقم حول و حوش 50 تا 60 تومن واسه خودم برمیدارم که مثلا پس انداز کنم. ولی تا از بانک میکشم بیرون و برسم خونه 10 تومنش میمونه. شیرینی و شکلات و لباسو و لوازم آرایش............ وای من خیلی ولخرجم!!!!!!
میسا جون من کلا آدم وابسته ای هستم به شددددددددددت

طوری که بچه امو خودم بزرگ نکردم مامانم و خواهرام بزرگش کردن و شوهرم و اگه بخوام بچه دوم بیارم بلد نیستم بزرگش کنم. هههههههههههه

اینو گفتم که بدونین چه مدلی بودم اما...............

مهناز جون منم خیلی ولخرجم اما من یه کار جالب یاد گرفتم شاید بدردتون بخوره من پول تو جیبی یا پولی که بخوام برای خرجای متفرقه بکنم رو جدا میذارم وپول های درشتم رو که شوشو به هر مناسبت یا بدون مناسبت میده رو جدا میذارمپولم که جون گرفت یه چیزی هم شوشو میذاره روش ویه تیکه طلا خوب میخرم......شاید باورت نشه بااینکه فوق العاده ادم ولخرجیم امااین روش خیلی برام خوب بوده

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
من یه چیزی بگم برم همیشه اینو یادت باشه:خیر الامور اوسطها .بهترین چیز حد تعادل داشتن است
محبت و فداکاری برای هسر خیلی خوبه ولی وقتی از حد بگذره باعث میشه توقع آدم از طرفش هم بالا بره و بعد اینجوری سر خورده بشه .پس همیشه یک خط قرمزی واسه خودت داشته باش
دارای یک همسر تمام عیار :))))
تاالان نزدیک 5میلیون تو این 2سال طلا خریدم والان هم میخوام باپول طلاهام وسکه هام ویه پولی که شوشو میذاره روش اگه خدا بخواد سرمایه گذاری خوب کنم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
ببینید بچه ها ماها موجودات وابسته ای بار اومدیم با عقاید اشتباه من فکر میکردم اگه برم خونه مامانم همسرم تنها بمونه این کم گذاشتنه اگه یکم پول کنار بذارم این نامردیه... بچه ها این تصوراتو بریزید دوووور