shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 عنوان کوبه 136 بازدید | 15 پست بجه ها دارم کبه درست مبکنم اما خمیرش میجسبه ب دستم وبریزم توروغن تیکه تیکه میشهچرااینحوری شددددد کسی بلده جیکارکنم خمیرشو قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊 1403/06/09 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5406 برنجش آبش زیادبوده لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 یه کم آب بزار کنار دستت . دستت تو آب بزن بعد مواد رو بردار زدم ولی خییییلی میجسبه دیگقبلا درست کردم عالی شد الان نمیفهمم چش شده قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 برنجش آبش زیادبوده اره متاسفانه زیاد ریختم ابیعنی دیگ هیج راهی نداره؟؟؟دوباره بپزم واجبه سیب زمینیم بزنم؟ قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 برنجشم حتما نیم دانه باشه؟؟ قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5406 اره متاسفانه زیاد ریختم ابیعنی دیگ هیج راهی نداره؟؟؟دوباره بپزم واجبه سیب زمینیم بزنم؟ برنج دوباره بزار منم اولین بار زدم نفسم دراورد بزار هیچ ابی نداشته باشه یه دونه سیب بنداز باهاش بپزه مال من وا رفت نمیدونم چرا لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5406 برنجشم حتما نیم دانه باشه؟؟ من نیم دانه نبود ولی نیم دانه بهتره لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 من نیم دانه نبود ولی نیم دانه بهتره اره دوباره پختم بااب کم خوب شد ولی واااقعا غذای سختیع قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5406 اره دوباره پختم بااب کم خوب شد ولی واااقعا غذای سختیع نوش جونتون اره سخته ومن روغن زیادی حذب کرد اصلا حالمو بد کرد لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 نوش جونتون اره سخته ومن روغن زیادی حذب کرد اصلا حالمو بد کرد اره من گذاشتم رودستمال کاغذی خوببود جذب کرد روغنشو ولی واقعا وقتگیره ارزششونداره از کت وکول افتادم قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5406 اره من گذاشتم رودستمال کاغذی خوببود جذب کرد روغنشو ولی واقعا وقتگیره ارزششونداره از کت وکول افتادم منم هزار توبه کردم لازانیا میپختم راحت تر وخوشمزه تر لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 منم هزار توبه کردم لازانیا میپختم راحت تر وخوشمزه تر وای اره دقیقا امروز گفتم کاش لازانیا میپختمشمالازانیا میپزی بازم تو ابجوش میزاری لازانیارو؟ قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5406 وای اره دقیقا امروز گفتم کاش لازانیا میپختمشمالازانیا میپزی بازم تو ابجوش میزاری لازانیارو؟ اره میندازم تو اب جوش بالا سرشم تا نرم بشه میزارم تو صافی من لوله ای درست میکنم لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 اره میندازم تو اب جوش بالا سرشم تا نرم بشه میزارم تو صافی من لوله ای درست میکنم اها لوله ای بهتره ارهیعنی نیمه آمادشم میزاری نرم شه؟زیاد قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊