2777
2789
عنوان

کوبه

136 بازدید | 15 پست

بجه ها دارم کبه درست مبکنم اما خمیرش میجسبه ب دستم وبریزم توروغن تیکه تیکه میشه

چرااینحوری شددددد کسی بلده جیکارکنم خمیرشو

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم آب بزار کنار دستت . دستت تو آب بزن بعد مواد رو بردار

زدم ولی خییییلی میجسبه دیگ

قبلا درست کردم عالی شد الان نمیفهمم چش شده

اره متاسفانه زیاد ریختم ابیعنی دیگ هیج راهی نداره؟؟؟دوباره بپزم واجبه سیب زمینیم بزنم؟

برنج دوباره بزار منم اولین بار زدم نفسم دراورد بزار هیچ ابی نداشته باشه یه دونه سیب بنداز باهاش بپزه مال من وا رفت نمیدونم چرا 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اره دوباره پختم بااب کم خوب شد ولی واااقعا غذای سختیع

نوش جونتون اره سخته ومن روغن زیادی حذب کرد اصلا حالمو بد کرد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

نوش جونتون اره سخته ومن روغن زیادی حذب کرد اصلا حالمو بد کرد

اره من گذاشتم رودستمال کاغذی خوببود جذب کرد روغنشو ولی واقعا وقتگیره ارزششونداره از کت وکول افتادم

اره من گذاشتم رودستمال کاغذی خوببود جذب کرد روغنشو ولی واقعا وقتگیره ارزششونداره از کت وکول افتادم

منم هزار توبه کردم لازانیا میپختم راحت تر وخوشمزه تر

منم هزار توبه کردم لازانیا میپختم راحت تر وخوشمزه تر

وای اره دقیقا امروز گفتم کاش لازانیا میپختم

شمالازانیا میپزی بازم تو ابجوش میزاری لازانیارو؟

وای اره دقیقا امروز گفتم کاش لازانیا میپختمشمالازانیا میپزی بازم تو ابجوش میزاری لازانیارو؟

اره میندازم تو اب جوش بالا سرشم تا نرم بشه میزارم تو صافی من لوله ای درست میکنم 

اره میندازم تو اب جوش بالا سرشم تا نرم بشه میزارم تو صافی من لوله ای درست میکنم

اها لوله ای بهتره اره

یعنی نیمه آمادشم میزاری نرم شه؟زیاد