2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفهای عجیب میزنه

قرمز میشه 

دستش هم سنگین میشه مثلا به شوخی یه نیشگونت میگیره کلا کبود میشه

آداب معاشرت رو کنار می‌ذاره و اینا

بخوام بگم تا صبح هست

به یاد ویلیام افتن کبیر i always comeback  

دهنش بو ميده من فقط اينو متوجه ميشم😂

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

همسایمون ارمنی بود تقریبا هر شب مست بود زنش از ترس تو کمد قایم میشد.یه بارم با چاقو میخواست بزنتش.ولی وقتی مستی از سرش می‌پرید به زنش خیلی احترام میزاشت.نمیدونم این کوفتی چه بلایی سرش می اورد

منظورت از مست چیه؟ یکی انقدر میخوره که هیچ تغییر خاص عجیبی نمیکنه ولی یه بی جنبه انقدر میخوره که حتی فرداش هیچی از اتفاقلت یادش نمیاد!

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
منظورت از مست چیه؟ یکی انقدر میخوره که هیچ تغییر خاص عجیبی نمیکنه ولی یه بی جنبه انقدر میخوره که حتی ...

یه نفری چند سال پیش یه درخواست نامعقولی ازم داشت تازه حس کردم شاید مست بوده 

و خب انگار همینطوره

چرا باید یکی مست کنه که سرش گیج بره و جایی رو واضح نبینه و عقلشو از دست بده؟! واقعا این حالات لذت بخشه؟! 

من که یه سرگیجه کوچیک میگیرم خدا رو به همه پیامبراش قسم میدم چیزیم نشه و حل بشه

سرگیجه واقعا خیییلی شخمیه

چرا باید یکی مست کنه که سرش گیج بره و جایی رو واضح نبینه و عقلشو از دست بده؟! واقعا این حالات لذت بخ ...

و کارهایی بکنی ک اصلا یادت نمیاد و به خاطرش تروماهایی رو تو وجود یه نفر بزاری که با وجود چندین سال نتونه کنار بیاد باهاش