2777
2789

کلاج ماشینا خیلی باهم فرق داره پشت این ماشین قشنگ میرم پشت اون یکی خاموش میکنم این ماشین کلاجو میارم بالا حرکت میکنه اون یکی کلاجو بیارم بالا خاموش میشه باید قبلش گاز بدم 😭😭😭😭

نمیدونم ماشین افسر چجوریه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کلاچ ها با هم فرق داره ولی نترس خیلی اسونههمیشه اول گاز بده بعد کلاچ رو اروممم بیار بالا نه اینک ...

نمیشه اصلا با ماشین مربیم گاز بدم حرکت نمیکنه باید کلاجو حتما بیارم بالا ماشین بلرزه بعد گاز بدم 

خب باید گاز بدی دیگهزیاد پاتو از کلاج بر میداریبا همون ماشینی که افسر امتحان میگیره انوزشی بردار

نه با ماشین مربیم اگه گاز بدم نمیره باید کلاجو بیارم بالا حرکت کنه بعد گاز بدم ولی دوتا ماشین دیگه سوار شدم کلا یجور دیگه بودن 

نه با ماشین مربیم اگه گاز بدم نمیره باید کلاجو بیارم بالا حرکت کنه بعد گاز بدم ولی دوتا ماشین دیگه س ...

ببین خوشگلم هیچ فرقی نمیکنه ماشین چی باشه

برای شروع به حرکت باید یه مقداری گاز بدی و دور موتور رو برسونی به یک و نیم و بعد پاتو روی کلاج برداری تا نقطه حرکت

تقریبا باید همزمان هم گاز رو فشار بدی هم کم کم کلاج رو تا نیمش بیاری بالا

ببین خوشگلم هیچ فرقی نمیکنه ماشین چی باشهبرای شروع به حرکت باید یه مقداری گاز بدی و دور موتور رو برس ...

پس چرا من اینکارو با ماشین مربیم کردم حرکت نمیکردم مجبور شدم خیلی بیارمش بالا همشم بهم میگفت گاز نده گاز نده کلاجو بیار بالا

پس چرا من اینکارو با ماشین مربیم کردم حرکت نمیکردم مجبور شدم خیلی بیارمش بالا همشم بهم میگفت گاز نده ...

نیم کلاج ماشین مربیت بالاعه 

بدون گاز دادن هم میشه ها ولی ممکنه که خاموش کنی

گاز بده گاز رو ثابت نگه دار و نیم کلاج کن

نگران نباش

ماشین امتحان خوبه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.