2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

240 بازدید | 44 پست

یک ساله برا تبلت دارم پول جمع میکنم 

۶ملیون کم داشتم برام نخریدن هی میگن چه نیازی داری. 

بعد مامانم ۱۳ ملیون داده رفتن با خالم برا داداشم گوشی خریدن ۲۴ملیون یک ایفون ۱۱ با باتری ۱۰۰ که بابام مجبور شده بده

بعد اگه حرف بزنن میگن حسود به من میگن پول نداری داداشم ۱۴ سالشه 

من ۲۲ 

من خودمو کشتم ۱۶ سالم بود برام گوشی بخرید میگفتن نه نمیشه ۱۸ سالگی یک سامسسونگ بهم دادن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤕

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

این فرق گذاشتنا همه جا چشمگیره خیلی مخوان دلیلشو بدونم 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

چیکارشون کنم ؟

میخوام خفه اشون کنممممم

داداش عوضی ام صبح زنگ زده بلدی اپل ایدی بسازی

من ۱ساله دارم کار میکنم پول جمع کنم بععد اخر سر ۶ملیون. گفتن نه 

یکی رو میشناسم برعکس خانواده شماست برای دخترش همه کار میکنه واسه پسرش ن  پسرش از کلاس ششم کار کرد هم درس میخوند هم کار برای چند سال پیش 6تومان کار کرد گوشی بخره باباش نخرید با پولش برای دخترش طلا خرید. تا امسال ک 14سالش شد  گوشی گرفت باباش براش

یکی رو میشناسم برعکس خانواده شماست برای دخترش همه کار میکنه واسه پسرش ن پسرش از کلاس ششم کار کرد هم ...

خوب تو خونه ی ما برعکسه اینقدر از خالم میسوزم فضول به توچه بری براش گوشی میخره رفته خودش پول گذاشته رو قرعه کشی مامانم خریده که بابام مجبور شده بده

اشغال

من میدونم بگم سایت بلاکم میکنه دلیلش یک تیکه گوشته

هعی ولی من بودما خونه میزاشتم سر داداشم 

از حقت دفاع کن بهشون بگو از این رفتارشون ناراحتی ل

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

هعی ولی من بودما خونه میزاشتم سر داداشم از حقت دفاع کن بهشون بگو از این رفتارشون ناراحتی ل

بابام گفت من نخریدم خاله خریده مامانت پول داده 

خب تو هم بهشون برمیگردوندی دیگه

من سال کنکورم یک گوشی اشغالی بهم دادن از اینا نوکیا غیر لمسی ها ازشون نفرت دارم ایشالله بمییییییرن

هعی ولی من بودما خونه میزاشتم سر داداشم از حقت دفاع کن بهشون بگو از این رفتارشون ناراحتی ل

خالم انتخاب واحد دانشگاش با منه میخوام بگم خودت بکن با اونی که براش گوشی میخری

خوب تو خونه ی ما برعکسه اینقدر از خالم میسوزم فضول به توچه بری براش گوشی میخره رفته خودش پول گذاشته ...

ولشون کن درستش بخون انشالله  ی کار خوب ی شوهر خوب گیرت بیاد برای خودت بخر

بخدا تو همه خانواده های این فرق گذاشت ها هست فکر نکن تو تنهایی یکی میشناسم خونه زمین وسایل خونه همه چیش برای یکی پسرش داده.   ولی کاری دارن هرچی ب اون یکی پسرش میگه. یعنی فرق گذاشتن اون مادر. وا ویلاست