2777
2789
عنوان

گوشی ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست
از کسایی که میگن فرقی نداره متعجبم خب پراید و‌ پژو و تویوتا و لامبورگینی هر دو تو پنج دقیقه از سر کو ...

من تا الان نخریدم نمیدونم گوشی بعدیم چی باشه ایفون ۱۶ 

ایفون تو ایران کارایی خاصی نداره مخصوصا واچش. بیشتر برا پزه اینو دیگه همه میدونن

باز سامسونگ یه دوربین خفن داره اندازه بزرگ تره رمش م بیشتره باز از ایفون قیمتش مناسب تره. معلومه ایفون نمیصرفه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایفون تو ایران کارایی خاصی نداره مخصوصا واچش. بیشتر برا پزه اینو دیگه همه میدوننباز سامسونگ یه دوربی ...

واچش دوست من داره اتفاقا بیشترین پز رو باهمون میده 

کاری به این مسیله ندارم مثلاذیه همکارم ایفون xداره مدل ۱۳۹۷ اونیکی ایفونse۲۰۲۰جوری ایفون ایفون میکنن ...

من قبلا X داشتم عالی بود خدایش حرف نداشت نسبت به مدل و سال ساختش چیزی از 13 که دستمه کمنداشت دیگه باطریش خراب شد عوض کردم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
پس چرا اونهایی که دارندخیلی پز میدن دوستم ایفون se ۲۰۲۰ داره جوری میگه ایفون انگار سهام دارشه

ولش کن se ک چیزی نیست

من همه دخترای دایی و عمو و اقوام پرومکس دارن جز من واسه خودم مهم نیست چ گوشی داشته باشم ولی وقتی کنارشون می بینم و گوشی تو دستاشون کمی ازشون فاصله می گیرم 

کلا کسای ک ایفون دارن همینطورن 

ولش کن se ک چیزی نیستمن همه دخترای دایی و عمو و اقوام پرومکس دارن جز من واسه خودم مهم نیست چ گوشی دا ...

منم اوایل اینطور بودم ولی الان میگم مهمه ایفون پرومکس داشته باشم 

ولش کن se ک چیزی نیستمن همه دخترای دایی و عمو و اقوام پرومکس دارن جز من واسه خودم مهم نیست چ گوشی دا ...

تازه پز اینکه یه تومن پول کله شارژر رو داده بود میداد 

واچش دوست من داره اتفاقا بیشترین پز رو باهمون میده

چه پزی وقتی همه چیش فیلتره😂 من سامسونگشو دارم حتی گوگل پلی رو بدون فیلترشکن. میاره 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist