2777
2789
عنوان

گوشی ایفون

351 بازدید | 25 پست

کیا مثل من ایفون نخریدن تاحالا با اینکه گوشیم مدل ۲۰۲۳ ۲۲ تومن پول دادم  و حس میکنم خیلی گوشی خوبیه شیامی ۱۳t ولی بازهم میگم کاش تجربه کار با سیستم iosداشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال آیفون خریدم یه سالی استفاده کردم ماه پیش پول لازم بودم فروختم الان سامسونگ گرفتم .عزیزم بنظرم تو کشور ما همین سامسونگ بهتره استفادش راحتتره اگه بخوای آیفون بخری کنارش باید یه گوشی دگه هم داشته باشی 

من دارم هیچ فرقی با اندروید ندارع اصلا جز چیزای ظاهری خورده گوشی

پس چرا اونهایی که دارندخیلی پز میدن دوستم ایفون se ۲۰۲۰ داره جوری میگه ایفون انگار سهام دارشه

پس چرا اونهایی که دارندخیلی پز میدن دوستم ایفون se ۲۰۲۰ داره جوری میگه ایفون انگار سهام دارشه

پول مارکشو میدن فقططط ببین استفادش یکم سخته دنگ فنگ خودشو داره بنظرم s24اولترا درحال حاظر بهترینههه 

بابا عقده ای ان 

وگرنه هیچ فرقی ندارع با اندروید یکم طراحی صفحه فرق داره همین 

یه برنامه هست صفحه گوشیت رو مثل آیفون می‌کنه خیلی دوست داری ببینی چه شکلیه اونو نصب کن عادی میشه برات گلم 

من پارسال آیفون خریدم یه سالی استفاده کردم ماه پیش پول لازم بودم فروختم الان سامسونگ گرفتم .عزیزم بن ...

کاری به این مسیله ندارم مثلاذیه همکارم ایفون xداره مدل ۱۳۹۷ اونیکی ایفونse۲۰۲۰جوری ایفون ایفون میکنن با اینکه گوشی من از اون دوتا گرونتره و اینکه واقعا تو  همچی از اون دوتا گوشی بهتره 

اس ای گوشی اقتصادی ایفون هست این بار بهش یگو اینو ایفون برای کسایی زدکه قدرت خریدایفون نداشتن و دوست داشتن ایفون داشته باشن 

من 13 پرومکس دارم و راضم الان نمی تونم با گوشی پسرم که سامسونگ کارکنم 

به نظرم فرقی نداره رو کلیت کارایی فقط دوربینش عالیه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بابا عقده ای ان وگرنه هیچ فرقی ندارع با اندروید یکم طراحی صفحه فرق داره همین یه برنامه هست صفحه گوشی ...

گوشیم رو اتافاقا تبدیل کردن ایفون se بهش میگن گوشیتو عوض کن میگه نه ایفونه 

من پارسال آیفون خریدم یه سالی استفاده کردم ماه پیش پول لازم بودم فروختم الان سامسونگ گرفتم .عزیزم بن ...

سامسونگ ب مرور زمان هنگ میکنه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

اس ای گوشی اقتصادی ایفون هست این بار بهش یگو اینو ایفون برای کسایی زدکه قدرت خریدایفون نداشتن و دوست ...

اتفاقا من این مسیله رو میدونم و بهش نمیگم ولی خودش بود حتما میگفت ولی من نمیگم ولی رفته رو اعصابم میگم کاش بجای گوشی ۲۰۲۳ منم ایفون ۱۱ میخریدم هرچوند همیشه دوست دارم تکنولوژی جدید داشته باشم . برای همین چون ایفون ۱۳ میتونستنم قسطی بخرم اما نخریدم