2777
2789
عنوان

من مادر هستم...یک مادر کارمند...

| مشاهده متن کامل بحث + 3536 بازدید | 93 پست

ساعتایی که خونه این حتما براش جبران کنین . مام که تو خونه ایم انقدر گرفتاری داریم که شاید بعضی روزها به بچه هانمیشه رسید . شما با عذاب وجدان دادن به خودت شرایط را بدتر میکنی . سرکار که هستین برنامه ریزی کنین که وقتی برمیگردین اول یکم با بچتون باشین بعد به بقیه کارا برسین . یا اگه امکانش هس برین خونه کارای خونه را انجام بدین بعد برین دنباله بچتون که دیگه با خیال اسوده بهش برسین . بعدم روزای تعطیل را حتما برنامه ریزی کن که یا ببریش تفریح ومهمونی یا تو خونه براش وقت بزاری. فقط به خودت عذاب وجدان نده . 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

سلام عزیزم قوی باش💪💪💪

چون ب نظر من حقوقتم ک خوبه

وقتایی ک خونه ای برا سام کوچولو جبران کن

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز دقیقا شرایطتو درک میکنم .

چون منم شاغلم و از 28 روزگی پسرم سرکار رفتم وران خیلی خیلی سختی رو گذروندم و بچه ام تا 2.5 سالگی پیش مادرم بود و از اون به بعد مهد . بی قراری و گریه و خستگی تونم و گرفته بود ولی چون به کارم احتیاج داشتم و از اینکه کارمو از دست بدم و از خونه نشینی در آینده متنفر بودم طاقت اوردم البته خیلی سخت نبود فقط باید سازگار بشی و با برنامه . و الان پسرم 4 سال دو ماهشه و مهد میره و خیلی راضیم و و خوشحالم که مقاومت کردم. اگه هدفت شاغل بودنه و از خونه نشستن بی زاری پس ادامه بده. بچه ها خیلی زود بزرگ میشن بعذد از ظهرا من وقتم برای پسرمه و کمی کار خونه شب ساعت 9 میخوابونمش من تا 11 وقت دارم برای باقی کارها و پنجشنبه جمعه کارهای خرید و نظافت اگه برنامه داشته باشی مطمن باش واسه پسرت کم نمیزاری. یه جای خوندم که نوشته بود تحقیقات ثابت کرده مادرم شاغل رسیدگی و رفتار مناسبتری با کودکانش دارن بخاطر زمانی دوری تایم کار زمان منزل جبران تمام ساعتهای جداییشان میشود. موفق باشی ببخشید پر حرفی کردم

با تموم وجودم دركت ميكنم

منم واقعا زير بار اين همه مسئوليت دارم از پا ميفتم

تازه شوهر من براش مهم نيس الان اجاره نشينيم و اگه به اون باشه هيچ پولي پس انداز نكنيم

و من به همين خاطر مجبورم مديريت مسائل مالي رو هم در دست بگيرم

مسائل مالي زن رو پير ميكنن

انقد حساب و كتاب ميكنم كه تموم ذهنمو مشغول ميكنه

اينكه دخترم وو تنها ميذارم هم كه بماند

عزیزم من شاغل نیستم به خاطر تمام دلایلی که خودت گفتی 

ولی شما مادری وهیچ کس به اندازه ی شما سام رو دوست نداره مسلما شما برای رفاه بیشتره سام عزیز میری سر کار پس شما زن قوس وپرتلاشی هستی 

عزیزم اصلا عذاب وجدان نداشته باش موقع هایی که خونه هستی حتی شده یک ربع براش وقت مفید بذار باهاش بازی کن مثلا هفته ای یک الی دوروز ببرش پارک وسعی کن توی اون تایم بهش خوش بگذره ،سعی کن توی خونه خوش اخلاق باشی اینا خیلی مهمه حتما برای خودت هم یه وقتی بذار حتی شده یک ربع گوش کردن به موسیقی دلخواهت ،درست کردن غذای مورد علاقه ی خودت ،شما اصلا خودخواه نیستی بلکه از منه مادر خانه دار هم قوی تر هستی 

منم مثل شما دوست ندارم مسیولیت بچمو گردن کسی بندازم حتما از یه مهد خوب برای نگهداری بچت کمک بگیر به خدا من مهد پسرم دیدم بچه هایی رو که از هفت صبح تا شش غروب مهد میمونن 

قشنگ توی مهد کمد لباس دارن توی یخچال خوراکی های لازمو دارن 

به نطرم اینطوری خیلی بهتره درضمن میتونه با همسالاشم وقت بگذرونه 

ساعت کاریتون چطوره؟

خوبه که مامانت کمک میکنه فکر کنم داره با نوه ش کیف میکنه😊

از سر کار اومدی یه استراحتی بکن انرژی بگیری براش وقت بذار باهاش بازی کن و...

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

عزيزم بايد اين چندوقت را تحمل کني. همه ما مادرهاي شاغل به نوعي با اين مشکلات دست و پنجه نرم مي‌کنيم. هميشه سعي کن نيمه پر ليوان را ببيني. اين که مجبور نيستي با اين سن کم بچه را بفرستي مهد يا پرستار بگيري. منم مادرم از 7 ماهگي پسرم را نگه داشتند. واقعاً براشون سخت بود ولي من خيالم راحت بود خداروشکر و از 3 سالگي هم فرستادمش مهد. انشاله اين روزهاي سخت شما هم زودتر تمام ميشه و پسرتون عادت ميکنه.

عزیزم منم تازه عروسی کردم و سرکارم شرایط مالیمون خوب نیست که حاملهه بشم 

ولی بازم از این موضوع میترسم بچه دار بشم و سرکار باشم چکار کنم 

البته من خیلی خوش شانسم ان شالله کاری جور بشه که راحت تر باشم 

تنها راهکاری که برات دارم,اینه که رو خودت کار کنی قوی باشی,به چیزای بیهوده خودتو مشغول نکنی,خودتو شاد نشون بده تا باورت بشه که شادی 

مثلا اینکه اگه به عقب برمیگشتم ازدواج نمیکردم,یعنی چی؟

شما الان یه بچه دا ی و یه زندگی که به خاطر رونقش داری زحمت میکشی 

پس هر صبحتو با شادی آغاز کن 

استرس و اضطراب شما رو بچه ت هم تأثیر میذاره

عزیزم منم سر بارداریم همین موضوع بود مامانم پیشم نبود تنهای تنها کارم یه جوری بود که اصلا نمیشد نبا ...

چقدر خوب..خوشحالم از اینکه هم خودت موفقی هم دختر خوبی داری تحویل جامعه میدی...برایت آرزوی بهترینارو دارم.