2777
2789
عنوان

من مادر هستم...یک مادر کارمند...

3536 بازدید | 93 پست

سلام صبح همتون بخیر..راستش این تاپیک درد و دله...سام من یعنی پسرم چیزی نمونده که 15 ماهه بشه...از از 7 ماهگی سام برگشتم به کار البته هفته ای 3 روز..و الان مدت کوتاهیه که هر روز میام دیگه...بچه ها هرشب ازعذاب وجدان نمیتونم بخوابم..از اینکه مادر خوبی برای سام نیستم .وقت ندارم که پارک ببرمش و باهاش خیلی تفریح کنم.وقت ندارم که باهاش زیاد حرف بزنم تا زبون باز کنه..صبح ها که میزارمش پیش مامانم هرروز گریه میکنه و بانگاه التماس میکنه که نرم..من خیلی ناراحتم دوستان..پسر من خیلی زود پا به زندگیمون گذاشتو خواست خدا بود که من بعد 7 ماه از عروسیم باردار بشم.بدون هیچگونه آمادگی...برای همین به خاطر رفاه و شرایط مالی اجبارا به سرکار برگشتم...اگه به عقب برمیگشتم حتی ازدواج هم نمیکردم..زیر بار این مسئولیتها دارم خرد میشم...بچه ها انقدر ظاهرمو حفظ میکنم که هیچکس حتی فکر نمیکنه که توی چه حالی هستم...از یک طرف عذاب وجدان سام از یک طرف دیگه عذاب وجدان برای مادرم که مسئولیت سام افتاده گردنش...حالم خیلی بده ...سام بچه ناآرومی بود از اول و الان هم هنوز همینجوریه...فقط خدا میدونه من چقدر ناراحتم از این اوضاع...

این فقط درد و دل بود هرسوال و راهکاری داشتین بگین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محکم باش 

وقتی پسرت بزرگ بشه و خواسته های رنگ و وارنگ و البته انهایی که به جا هستند رو نتونی براش فراهم کنی بیشتر غصت میگیره 

من الان بیشتر از این موضوع دارم زجر میکشم که تا بچم یه چی میخواد هی باید بگم صبر کن پول نیست  و تمام توانم رو گذاشتم تا هر سه درس بخونن و شاغل بشن 

به قول مادر شوهرم با یک دست زندگی پیش نمیره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همه ما شاغل ها اين مسائل و ناراحتي ها رو داريم   

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

البته من با تمام سختي هاش حاضر نيستم كارم رو كنار بزارم با وجودي كه الان سر بچه دومم باردارم خدايي كه تا امروز كمك كرده بقيه ش هم كمك ميكنه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

با عذاب وجدان چیزی درست نمیشه جز افسردگی واسه خودت بهتره به زندگیت با همین روال ادامه بدی و وقتایی که خونه ای واسه پسرت جبران کنی تا شرایط مالیت بهتر بشه برا مادرت نگران نباش اونا از خداشونه بچه پیششون باشه پسرت هم کم کم عادت میکنه

خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢

منم همین ترس رو دارم 

دوس دارم و تصمیم گرفتیم که من دیگه بعد بدنیا اومدن بچم نرم سرکار ولی 

ته دلم میترسم همسرم به تنهایی براش خیلی سخت باشه تا بتونه از پس بدهی و ... بر بیاد ولی توکلم بخداس 

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇

عزیزم ما مادرای کارمند مجبوریم که نگاهمون رو به خیلی چیزا تغییر بدیم... این عذاب وجدان نداره اجباره و کاریش نمیشه کرد پس بهتره به جای دیدن نیمه خالی لیوان دیدتون رو تغییر بدید 

زمانی که میای خونه رو بیشتر بهش اختصاص بده درسته که کارای خونه هم هست اما این اوایل باید سختی رو به جون خرید کاراتو بزار وقتی اون خوابه یا همسرت هست و کمکت میکنه

نگران نباش میگذره اما این حس رو به اون منتقل نکن چون هیچ وقت یادش نمیره

عزیزم منم سر بارداریم همین موضوع بود مامانم پیشم نبود تنهای تنها

کارم یه جوری بود که اصلا نمیشد نباشم از لحاظ قانونی باید جانشین میذاشتم واسه خودم!

خیلی سختی کشیدم خییییللللللللللللللییییییییییی

برای دخترم پرستار گرفتم همه ی مواردی رو که میگی کاملا درکمیکنم گریه های صبحش نگاهای ملتمسانه!!!!!!!!!

الان اون روزا تموم شده دخترم 8 سالشه هزار ماشالا فوق العاده باهوش و با ادب و من به داشتنش افتخار میکنم

من مشکل مالی نداشتم ولی عاشق کارم بودم و خیلی هم خوشحالم که ادامه دادم!

الان دخترم میگه مامان وقتی تو جلسات مدرسه میای من کیف میکنم همه میگن مامانش مهندسه  

تموم میشه این دوران سخته ولی موندگار نیست

از همون زمانهای کم با سام بودن لذت ببر

کمیت رابطه مهم نیست کیفیت مهمه عزیزم

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻

من پسرم شش سالشه . چند وقت پیش نشستم پیشش گفتم مامان میخوام برم سرکار برات پول بیارم استخر بری. پعرک بری. اسکوتر بخری گفت نمیخوام تورو میخوام. من از ۶ماهگی تا دوسالگی پسرم رفتم سرکار و پسرم پیش پرستار بود الان شرایط مالی سخت تر شده ولی ارامش من و پسرم فوق العاده بیشتره. اگر درامدت کمه و بهش نیاز نداری الکی نرو سرکار

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
محکم باش  وقتی پسرت بزرگ بشه و خواسته های رنگ و وارنگ و البته انهایی که به جا هستند رو نتونی ب ...

واقعا حرف مادر همسرت درسته..تو این زمونه همه باید کار کنن تا زندگی توی یک رفاه متوسط پیش بره..البته به جزاستثناها که اونقدر هم زیاد نیسن...

مرسی از نظرت دوست خوبم..امیدوارم بچه هات قدر تلاشاتو بدونن