2777
2789
عنوان

🤤🤤ووی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه بار پسره همسایمون عصری خواب بود بعد راه افتاده بود 😂😂😂سر خیابون مرد همسایمون پیداش کرد اورد خو ...

😂😂😂

منم یه بار صبح زود تا پارکینگ خونمون رفتم بابام برم گردونده تو تخت.یه بار خواهرم واسه شوهرم اینو گفت از اون موقع شوهرم شبا درو قفل میکنه😂

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
😂😂😂 منم یه بار صبح زود تا پارکینگ خونمون رفتم بابام برم گردونده تو تخت.یه بار خواهرم واسه شوهرم ...

😂😂😂😂😂😂خیلی چیز بدیه دور از شوخی ..پدر مادر اونم درو قفل میکنن دست خودش نیس ک خوابه 

وای مردم از خنده😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
😂😂😂 منم یه بار صبح زود تا پارکینگ خونمون رفتم بابام برم گردونده تو تخت.یه بار خواهرم واسه شوهرم ...

حق داره 😅😅😅😅😅😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز