2777
2789
عنوان

🤤🤤ووی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فیلم بگیر ازش ....ببین صداش بزن ببین جوابتو میده ؟ اگه جوابتو داد ازش سوالای مسخره بپرس ... من داداشم ی بار تو خواب حرف میز تازه جواب سوالم میدا ی جاش گفتم تو خر منی ؟بعد ی مکث طولانی  گفت آره  😂😂 بچه م خیلی هم فکر کردا 😆

والا من مث چی از عکس کاربریت یهو ترسیدم

😂😂😂منم الان گفتی دیدم خندم گرفت شوهرم از خواب پرید

استارتر جان اگر اذیت نیست خودش کاری به کارش نداشته باش. نترس خیلیا تو خواب حرف میزنن.شاید خودتم حرف بزنی😊

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
فیلم بگیر ازش ....ببین صداش بزن ببین جوابتو میده ؟ اگه جوابتو داد ازش سوالای مسخره بپرس ... من داداش ...

وای مردم از خنده😂 اتفاقا اینم سابقه داره حیلی حرف میزنه کوچیکم که بود تازه یاد گرفته بود راه رفتنو یهو نصف شب تو تاریکی میرفت کل خونه رو تاب دور میزد بعد برمیگشت باز سرجاش میخندید ما روده بر میشدیم از خندخ

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
😂😂😂منم الان گفتی دیدم خندم گرفت شوهرم از خواب پرید استارتر جان اگر اذیت نیست خودش کاری به کارش ن ...

من یبار تو خواب میگفتم حمید حمید مامانم گفت په حمید کیه گفتم چمیدونم یادم نیس🤣 

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
وای مردم از خنده😂 اتفاقا اینم سابقه داره حیلی حرف میزنه کوچیکم که بود تازه یاد گرفته بود راه رفتنو ...

یه بار پسره همسایمون عصری خواب بود بعد راه افتاده بود 😂😂😂سر خیابون مرد همسایمون پیداش کرد اورد خونشون با شلوارک و تاپ بود وای مردیم از خنده...حالا پسره بزرگ بودا اونموقعه ۱۸ ساله بود

من یبار تو خواب میگفتم حمید حمید مامانم گفت په حمید کیه گفتم چمیدونم یادم نیس🤣 

از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون منم تو خواب حرف میزنم😁شوهرمم حرف میزنه تازه اگر ازش سوال بپرسم جوابم میده😁

ولی واقعا بعضی وقتا منم میترسم😨

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز