سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
فیلم بگیر ازش ....ببین صداش بزن ببین جوابتو میده ؟ اگه جوابتو داد ازش سوالای مسخره بپرس ... من داداشم ی بار تو خواب حرف میز تازه جواب سوالم میدا ی جاش گفتم تو خر منی ؟بعد ی مکث طولانی گفت آره 😂😂 بچه م خیلی هم فکر کردا 😆
فیلم بگیر ازش ....ببین صداش بزن ببین جوابتو میده ؟ اگه جوابتو داد ازش سوالای مسخره بپرس ... من داداش ...
وای مردم از خنده😂 اتفاقا اینم سابقه داره حیلی حرف میزنه کوچیکم که بود تازه یاد گرفته بود راه رفتنو یهو نصف شب تو تاریکی میرفت کل خونه رو تاب دور میزد بعد برمیگشت باز سرجاش میخندید ما روده بر میشدیم از خندخ
وای مردم از خنده😂 اتفاقا اینم سابقه داره حیلی حرف میزنه کوچیکم که بود تازه یاد گرفته بود راه رفتنو ...
یه بار پسره همسایمون عصری خواب بود بعد راه افتاده بود 😂😂😂سر خیابون مرد همسایمون پیداش کرد اورد خونشون با شلوارک و تاپ بود وای مردیم از خنده...حالا پسره بزرگ بودا اونموقعه ۱۸ ساله بود