2777
2789
عنوان

🤤🤤ووی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار پسره همسایمون عصری خواب بود بعد راه افتاده بود 😂😂😂سر خیابون مرد همسایمون پیداش کرد اورد خو ...

😂😂😂

منم یه بار صبح زود تا پارکینگ خونمون رفتم بابام برم گردونده تو تخت.یه بار خواهرم واسه شوهرم اینو گفت از اون موقع شوهرم شبا درو قفل میکنه😂

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
😂😂😂 منم یه بار صبح زود تا پارکینگ خونمون رفتم بابام برم گردونده تو تخت.یه بار خواهرم واسه شوهرم ...

😂😂😂😂😂😂خیلی چیز بدیه دور از شوخی ..پدر مادر اونم درو قفل میکنن دست خودش نیس ک خوابه 

وای مردم از خنده😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
😂😂😂 منم یه بار صبح زود تا پارکینگ خونمون رفتم بابام برم گردونده تو تخت.یه بار خواهرم واسه شوهرم ...

حق داره 😅😅😅😅😅😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تعبیر خواب

nmnm152346 | 1 ساعت پیش

عمل بینی بیاید

justdoit | 59 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز