ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابام پشتم بود و بهم انگیزه میداد و همیشه تشویقم میکرد و بهم پیشنهاد داد که موسیقی رو شروع کنم و مخالفت های مامانم دوباره اوج گرفت چون موسیقی برخلاف عقایدش بود بازم با هر بدبختی بود راضیش کردم و شروع کردم و هنوزم دارم ادامه میدم ولی مامانم کلا تبدیل به یه آدم دیگه شده هروز توی خونه داد و جیغ و دعواست هروز منو داداشمو میزنه و وسایلارو بی دلیل پرت میکنه و میشکونه هروز سر جیغ هاش از سردرد خوابم نمیبره
حالا خوبه مامانت مذهبی هم بوده این همه رابطه داشته.بیچاره پدرت دلم براش سوخت
اره دقیقا بهش گفتم میگه من قصدم ازدواجه تازه سر بابام هم همیشه داد و بیداد میکنه و میگه تقصیر تو و اون دختر عفریتت بابام میگه همیشه هوای مامانتونو داشته باشید
با چنتا مرد بودن برخلاف عقایدش نبود؟؟؟؟چطوری میگی مامانت مذهبی بود؟؟؟
ببین چادر میپوشه نمازو روزه و اینا از حدیث های پیامبرا میگه کسی هم دین رو زیر سوال ببره میکشتش ولی با چند تا مرد بودن و گند زندن به زنگی بچه ها و داغون کردنشون و حرام نمیدونه