2777
2789

تا همیشه خوبه چون دیگه به کسی نمیشه اعتماد کرد حداقل تنهایی به آدم کمتر صدمه میزنه نسبت به آدم های سمی

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق تنهاییم ، ایکاش قدرشو میددنستمو شوهر نمیکردم سرکارمیرفتمو خرجیمو درمیاوردم. از خانوادمو آدمای دورم متنفرم همش زحمتن. همش اذیت کننده ان. ایکاش یه روز پاشم توشهر دیگه ای باشمو دورازاونا.

با آدم خوب ازدواج کنی خوبه با آدم بد ازدواج کنی بده در کل بنظرم بهترین زمان ازدواج از دانشجویی به بعده یعنی درست و بخونی دانشگاه بری یا حین دانشگاه ازدواج کنی یا بعد اتمام دانشگاه و شاغل شدن 

اگه با آدم خوب ازدواج کنی با خودت میگی کاش زودتر از اینا پیداش میکردم اگه با آدم بد ازدواج کنی میگی حیف من کاش خیلی دیر ازدواج میکردم یا اصن نمی‌کردم در کل فقط و فقط بستکی به شرایط خودت داره نمیشه ی نسخه واسه همه پیچید

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
گریم گرفت

من پدرم نیست مادرمم دیگه نمیخنده ازدواج کردم اما خودمم نمیخندم با آدمی ازدواج کردم که میوه های تو یخچالو میشماره اما چاره چیه یتیمم حامی ندارم برم پیش مادرم که خرج خودشم بزور درمیاد!!!

من پدرم نیست مادرمم دیگه نمیخنده ازدواج کردم اما خودمم نمیخندم با آدمی ازدواج کردم که میوه های تو یخ ...

چقدر دنیا عجیبه . من تنها راه نجاتم مرگ بابامه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من پدرم نیست مادرمم دیگه نمیخنده ازدواج کردم اما خودمم نمیخندم با آدمی ازدواج کردم که میوه های تو یخ ...

عزیزم ، خدا پدرتونو بیامرزه ، واسه شما و مادرتونم آرزوی شادی و خوشبختی دارم 

عزیزم ، خدا پدرتونو بیامرزه ، واسه شما و مادرتونم آرزوی شادی و خوشبختی دارم

و برادرام که بچن گناه دارن کوچیکه بهونه بابامو میگیره شبا بغل بابام میخوابید ... لعنت ب ادمای حسود که علنا حسادت کردن به این بچه