2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور فنی دادن بیان کمک

676 بازدید | 15 پست

چجوری درسایی مثل ریاضی ، فیزیک یا شیمیو خوندین ؟ چه منبعی داشتین فیلمای کمک آموزشی کدوم سایت رو میدیدین؟ 

به مشکل برخوردم میخوام فیزیک بخونم  ولی نمیفهمم چی به چیه میرم فیلم ببینم طرف میگه این نکته رو تو فیلم قبلی گفتم اون نکنته هم تو فیلم بعدی میگم 

واقعا اعصابم خورده نمیدونم چجوری بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبکه و نرم افزار (کامپیوتر ) میرم دوازدهم

از کی شروع کردی به خوندن برای کنکور‍؟

منم حسابداری میرم ۱۲

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یه هفتس 😂موفق باشی

ممنون توهم ♥️

من میخوام مهر شروع کنم،بنظرت تو یک سال اوکی میشه؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

ممنون توهم ♥️من میخوام مهر شروع کنم،بنظرت تو یک سال اوکی میشه؟

به نظر من که اره

ماهم تو مدرسمون رشته حسابداری داریم بیشتر دوازدهمیا همون موقع شروع میکنن به خوندن

به نظر من که ارهماهم تو مدرسمون رشته حسابداری داریم بیشتر دوازدهمیا همون موقع شروع میکنن به خوندن

رتبه خوبم داشتین تو حسابداریا؟

عزیزم یکم صبر و استمرار داشته باش۱هفته چیه ۲ ماه بخون نتیجه نگرفتی گلایه کن

من طبق برنامه که بهم دادن دارم میخونم و خب یک ساعت و نیم وقت برای خوندن فیزیک دارم ولی وقتی میشینم بخونم و به مشکل بر میخورم هیچ جایی نیست که برم ببینم جوابش چیه یا چجوری حل میشه و اگه بخوام بگذرم ازش یهو میبینم مبحث بعدی به همین ربط داره و و کل زمانم تلف میشه تا یه جایی رو پیدا کنم که توضیح بده برام 

2790
2778
2791
2779
2792