2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 196 پست

من خودم همه بهم میگفتن چرا زیاد نمیای توی جمع و چرا حرف نمیزنی و واقعا هم دوست نداشتم درون‌گرا باشم چون اصلا نمیتونستم با کسی ارتباط برقرار کنم و حقیقتا الانم تلاش می‌کنم درون‌گرا نباشم 

اگر میخوای شناخت بهتری از خودت داشته باشی که درونگرایی یا برونگرا ....کتاب دنیای مخفی درونگرایان رو ...

باشه انشالله در اولین فرصت کتاب رو میگیرم

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همرو اذیت میکنم تو خونه آتیش میسوزونم 

ولی درونگرام 😁

عروسی ندوست مهمونی ندوست ولی شام عروسی و مهمونی خیلی دوست 

تو خونه سر وصدام زیاده ولی اصلا با دیگران حال نمیکنم 

بابا مامان منم همش اصرار میکنن برم عروسی و مهمونی من نمیرم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من یک عدد درونگرا هستم...

مادر جان لطف کردن اسم افسرده ها رو به من دادن و منو میبرن تراپی:/

در صورتی که من هیچیم نیس ، فقط دوس دارم تنها باشم و واقعا هم از تنهایی لذت میبرم :) 

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

بدترینش همینکه هیچوقت خوشم نیومد برم سرکارببین دوس دارم برماا ولی خوشم ننیاد از محیط کار😐😑

منم همینطور ، یه مدت منشی بودم خیلی محیط کار برام آزاردهنده بود مدیرمون میگفت زنگ بزن کلاسا رو هماهنگ کن انگار به من میگفت برو بمیر....انقدر این کار برای من سخت بود ! 

اصلا نمیتونم زنگ بزنم به کسی یا چه میدونم با همکارام گپ بزنم 

فقط دلم میخواد خونه بمونم و تنها باشم  

آره ، درونگرا کم حرفه

ب نظرت من درونگرام

کم حرفم ولی بشدت عصبی چیزی بگن باب میلم نباشه حرفی میزنم بعدپشیمون میشم طرفم ناراحت😅

توجمع شنونده ام فقط

ارتباط کلامیم خیلی پایینه نمیدونم ازکجاشروع کنم حرفمو بزنم

حتی گاهی پشت سرم حرف میزنن روم نمیشه برم بگم اشتباه فکرکردی من اینجورینگفتم و.. 

باچت راحتترم تا صحبت کردن باتلفن

ولی ازتنهایی خوشم نمیاد

میرم توی جمع ولی حرفنمیزنم زیاد مگراینکه یکی شروع کنه باهاهام حرف بزنه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من یک عدد درونگرا هستم...مادر جان لطف کردن اسم افسرده ها رو به من دادن و منو میبرن تراپی:/در صورتی ک ...

دقیقا منم تو تنهایی اصلا حوصلم سر نمیره میشینم فیلم مورد علاقمو میبینم جلوی اینه اهنگ میخونم ، ارایش میکنم ، کتاب میخونم ، و....اینا افسردگی نیست اینا یه سبک زندگیه که ترجیح میدی با خودت وقت بگذرونی 

من خودم همه بهم میگفتن چرا زیاد نمیای توی جمع و چرا حرف نمیزنی و واقعا هم دوست نداشتم درون‌گرا باشم ...

درونگرا یه چیز ذاتی و از بدو تولد باهاته تغییر پذیر هم نیست 

تو خودت رو برونگرا جلوه بدی بلخره یه جایی فرسودگی رو تو خودت حس میکنی چون زاده شدی به خجالتی بودن ساکت بودن و اگر خودت رو برونگرا جلوه بدی فقط انرژیت میره و خسته میشی 

کتاب دنیای مخفی درونگرایان رو بخون📚🍭

کمکت میکنه با همین درونگرا بودنت خودت رو دوست داشته باشی

منم همینطور ، یه مدت منشی بودم خیلی محیط کار برام آزاردهنده بود مدیرمون میگفت زنگ بزن کلاسا رو هماهن ...

چن سالته؟

اخه بدبختی تو خونه هم میمونم نشخوار فکری میگیرم😐

خدایی ادمای بیخودی هستیم😐😂

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سکوت و خیلی دوست دارم ازینکه همش فکر کنم چی باید بگم کلافم می‌کنه اینکه حرفی برای زدن با آدما ندارن ...

من ذهن خیلی فعاله کلی فکر و خیال تو سرم میچرخه 

اما هیچوقت به زبون نمیارم و ساکتم 

چن سالته؟اخه بدبختی تو خونه هم میمونم نشخوار فکری میگیرم😐خدایی ادمای بیخودی هستیم😐😂

اره ذهنمون فعاله و متاسفانه چون نمیتونیم به زبون بیاریمش و در موردش حرف بزنیم به نشخوار ذهنی تبدیل میشه....

۲۱ سالمه