2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 196 پست
اینکه به همه میگم گم شین نیاین پیشم بازم میان و همیشه کمتر از دو هفته نمیمونن حتی یه دقیقه هم متنفرم ...

منم یکی سر زده و بدون برنامه ریزی میاد خونمون ناراحت میشم و حس بدی دارم...

من ۱۰ ساله ازدواج کردم، و هیچ وقت راجع به هیچ مسئله ای از زندگیم با مادرم یا خواهر یا کسی چیزی نگفتم ...

با همسرت چی ؟ باهاش دردو دل نمیکنی ؟ 

اخه درونگرا ها معمولا با همسرشون به مشکل نمیخورن چون خیلی مهارت خاصی توی صحبت های منطقی و عمیق دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درونگرام ولی عاشق عروسی و جشن های بزرگ هستم منتها جشن هایی که کسی من رو نشناسه و من برم یه گوشه ...

اره منم اینطوریم بیرون رفتن دونفره رو خیلی دوست دارم که حرفای منطقی و عمیق بزنیم و شنونده خوبی هم هستم  

و برعکس از بیرون رفتنای اکیپی و جمعیت زیاد بدم میاد چون خیلی صحبت های سطحی رد و بدل میشه و اصل لذت بخش نیست برام 

اره منم اینطوریم بیرون رفتن دونفره رو خیلی دوست دارم که حرفای منطقی و عمیق بزنیم و شنونده خوبی هم هس ...

دقیقا و نمیتونم پیششون اونطوری که میخوام باشم و صحبت کنم . من پیش شوهرم خیلیی حرف میزنم و کلا انگار یه ادم دیگه ای هستم  درحالیکه حتا با پدرمادرم یا خواهرم صحبت نمیکنم و وقتی حرف میزنن کلافه میشم 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

میانگرا روبه درونگرایی💅🏽 .

جدیدبود نبود😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

درونگرا یه چیز ذاتی و از بدو تولد باهاته تغییر پذیر هم نیست تو خودت رو برونگرا جلوه بدی بلخره یه جای ...

نه عزیزم اصلا چیز ذاتی نیست ودرسته وقتی که خودمو برون‌گرا جلوه می‌دادم کامل عادت کردم 

من خودم همه بهم میگفتن چرا زیاد نمیای توی جمع و چرا حرف نمیزنی و واقعا هم دوست نداشتم درون‌گرا باشم ...

و واقعا موفق شدم کاملا ارتباطم با بقیه خوب شده و اصلا ساکت نیستم و خجالتم نمیکشم

نه ، تایپه

مرسی

هیییی

کاش نبودم

خیلی سخته

بایکی قهرباشم محاله برم سمتش اصلا خجالت میکشم

شوهرم سه روزه قهره مغروره منم روم نمیشه نمیدونم چی بگم

خسته شدم ازدستش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اینکه هی خانواده اقوام نگن چرا نمیای چرا نیستی بابا لامصبا درک کنین جمعو نمیخام میخام تنها باشم هیچ کس کارم نداشته باشه زنگ نزنه بچه نیاد خونمون از بچه ها متنفرممممممممممم🥲🥲🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️