2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 196 پست

دوست ندارم زیاد صحبت کنم 

تنهایی دوست دارم 

تاریکی دوست دارم 

نمیتونم احساساتم بروز بدم 

ن خانواده درکم کردن ن همسرم 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا یکی دوتا دوست صمیمی دارم ولی دلم نمیخاد پیام بدم بهشون دلم میخاد خطمو عوض کنم هیچ کس شمارمو نداشته باشه🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

دوست ندارم زیاد صحبت کنم تنهایی دوست دارم تاریکی دوست دارم نمیتونم احساساتم بروز بدم ن خانواده درکم ...

منم همین جورم .لامپا رو خاموش میکنم فقط یه نور ملایم .شوهرم میاد همه رو روشن میکنه .میگه جغدی😅

من یه ادم فوق العاده درونگرام که اضطراب اجتماعی هم دارم.

فوق العاده کم حرف

یعنی تا کسی هزم سوال نپرسه حرفی نمیزنم...

هر سری هم توی بروز احساساتم یکم پامو فراتر میذارم کل روانم،سیستم زندگیم و تموم فکر و ذکرم بهم میریزه

من امروز برای اولین بار بعد از دو سال که توی یک جمعی هستم،شروع کردم به حرف زدن 

الان از صبح معزم داره منفجر میشه

از فکر این که چرا حرف زدم؟

چرا زیاده روی کردم؟

لحنم بد بود؟چرت و پرت گفتم؟

شاید درک این حرفا برای خیلیا سخت باشه

اما من واقعا دارم عذاب میکشم😔

منم همین جورم .لامپا رو خاموش میکنم فقط یه نور ملایم .شوهرم میاد همه رو روشن میکنه .میگه جغدی😅

😂😕منم 

کاش درک میکردن 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

برای من تماس تلفنی برقرار کردن خیلی سخته..ترجیح میدم اگه با کسی کار دارم بهش پیام بدم و متقابلا اوناهم به من پیام بدن اکثرا تماسارو بی جواب میذارم بعدش پیام میدم میگم ندیدم زنگ زدی..دلم میخواد همیشه تنها باشم تاریکی رو خیلی زیاد دوس دارم..توی صحبت با بقیه بیشتر شنوندم تا گوینده‌‌..از بودن توی جمع فراریم ارتباط برقرار کردن با بقیه برام خیلییی سخته..تو زندگیم شاید سر جمع با ۵ نفر آدم راحت باشم..با کسی رفت و آمدی ندارم عروسی و مهمونیارم به بهونه درس میپیچونم کلا تو خودمم

همسرت برونگراست ؟ 

ادم برونگرا درونگرا رو شکنجه میده یعنی هر چقدر میگی میخوام تنها باشم اصلا نمیفهمه چی میگی با کلمه " تنها " آشناییت نداره انگار 😅

منم همه جا با زور و بحث و دعوا میبرن 🫠

منم تا میگم نمیام دعوا میشه بابام میگه چرا نمیای مامانم میگه چرا نمیای اون روز عمم میگه تو که نمیای نیستی اخه به توچه هوفففففف یا زن عموم تیکه میندازه اه بدم میاد از همشونننن

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️