2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 196 پست
برای من تماس تلفنی برقرار کردن خیلی سخته..ترجیح میدم اگه با کسی کار دارم بهش پیام بدم و متقابلا اونا ...

اره منم اینجوریم اصلا شارژ تلفنی نمیخرم برای گوشیم چون احتیاجم نمیشه...به کسی ام زنگ نمیزنم پیام میدم و اگر زنگ مجبور بشم با کسی تماس بگیرم خدا خدا میکنم جواب نده طرف😅

من یه ادم فوق العاده درونگرام که اضطراب اجتماعی هم دارم.فوق العاده کم حرفیعنی تا کسی هزم سوال نپرسه ...

وا خیلی اذیت میشی که این جوری 

حرف زدن  راه ارتباط ادما باهمه

اگر بخوای کلا سایلنت باشی همه جا تنها میمونی

خيالت هم راحت هیچ کس حرفای تورو یادش نمیمونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسیهییییکاش نبودمخیلی سختهبایکی قهرباشم محاله برم سمتش اصلا خجالت میکشمشوهرم سه روزه قهره مغروره من ...

😂😭

مشکلی نیست اگه بری 

منم در همین شرایط بودم( با دوستم)

اما رفتم -

تـاسیـان `

اره منم اینجوریم اصلا شارژ تلفنی نمیخرم برای گوشیم چون احتیاجم نمیشه...به کسی ام زنگ نمیزنم پیام مید ...

دقیقااا من دوستای صمیمیمم سر همین جریان از دست دادم اکثرا گله داشتن از اینکه تو بهمون زنگ نمیزنی این ینی بی توجهی تو خودخواهی و فلان

درونگرا خوبیش اینه که نیازی نداری برای اینکه حوصله باز شه با یه غریبه حرف بزنی چون خودت برای خودت کافی

و بدیش برای اینه که مدام مسخره میشی از طرف بقیه مخصوصا شوهر خاله ام روانیم میکنه هربار یه جا میریم گردش میگه چرا حرف نمی‌زنی چرا جایی نمیری همش تو خونه ای فلان...

توقع داره یه نفس حرف بزنم 😐

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
من یه ادم فوق العاده درونگرام که اضطراب اجتماعی هم دارم.فوق العاده کم حرفیعنی تا کسی هزم سوال نپرسه ...

اره ذهن درونگرا ها خیلی فعاله و جزئی نگر هم هستن بخاطر همین نشخوار ذهنی داریم متاسفانه 

وا خیلی اذیت میشی که این جوری حرف زدن راه ارتباط ادما باهمهاگر بخوای کلا سایلنت باشی همه جا تنها می ...

ببین درونگرا سکوت مطلق نیست !

حرف میزنه اما نه با همه فقط با کسایی که راحته و از نظرش صمیمی اند بخاطر همین ارتباط اجتماعی داریم با مردم اما محدود 

اره ذهن درونگرا ها خیلی فعاله و جزئی نگر هم هستن بخاطر همین نشخوار ذهنی داریم متاسفانه

من خیلی با خودم حرف میزنم ان قد حال میده🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

واااای خدا شما چقد مث منی ؛ انگار داری خصوصیات من رو میگی ؛ فکر نمیکردم کسی تا این حد مث من باشه

من خیلی با خودم حرف میزنم ان قد حال میده🥲

منم جلوی آینه 😂🤌🏻

شبا وقتی بقیه خوابن با خودم حرف میزنم 

گاهی ام تو خیابونم باخودم حرف میزنن مردم که نگاهم میکنن یه جوریی رفتار میکنم که انگار دارم با ایرپاد حرف میزنم 

یه مدت کرونا بود کارم راحتوشده بود زیر ماسک با خودم حرف میزدم کسی ام نمیفهمید 😂

منم جلوی آینه 😂🤌🏻شبا وقتی بقیه خوابن با خودم حرف میزنم گاهی ام تو خیابونم باخودم حرف میزنن مردم ک ...

😂😂😂 من تو ذهنم با خودم حرف میزنم بعضی وقتام بلند حرف میزنم مامانم میگه با کی داری حرف میزنی😂😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️