2777
2789
عنوان

درونگرا ها

3075 بازدید | 196 پست

از مشکلات درونگرا بودنتون بگید که هیچ وقت درک نشدید از سمت بقیه....

چه چیزایی دوست دارید انجام بدید ؟ 

چه چیزایی دوست ندارید انجام بدید ؟

من خودم دوست دارم همش تو اتاقم باشم و کسی مزاحمم نشه و از تنهاییم لذت ببرم اما خب همیشه خانواده گیر میدن که چرا تو جمع های خانوادگی شرکت نمیکنم....هیچوقت درک نکردن من از جاهای شلوغ فراری ام 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میتونید پیام بدین

انقد به من زنگ نزنید

چون منم فقط منتظر می مونم تماستون تبدیل به میس کال بشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

فیلم و کتاب دوس دارم

ازونا با بقیه حرف میزنم اصن نخوندن و ندیدن علایقمو مسخره میکنن حتی

منم میرم تو لاک خودم میخوره تو ذوقم

بعد لالم که کردن هی میگن جرا حرف نمیزنی😐

اگر هم درونگرا هستی هم تک بعدی

شما دوست خوب منی🤝

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

وقتی میتونید پیام بدینانقد به من زنگ نزنیدچون منم فقط منتظر می مونم تماستون تبدیل به میس کال بشه

دقیقاااا 

من هیچوقت شارژ نمیخرم واسه گوشیم چون اصلا دوست ندارم زنگ بزنم به کسی و اگر مجبور بشم به کسی زنگ بزنم خدا خدادمیکنم جواب نده طرف😅