2777
2789
عنوان

سیسمونی ندارم

114 بازدید | 9 پست

بابام کارگره درآمدی زیادی نداری بتونه سیسمونی بخره 

منم توقعی ندارم امروز فقط گفتم طلا ندارم اینا مامانم گریه کرد که ما در حد توانمان برات خرید کردیم منظوری نداشتم که شما نخریدن چون شوهرم پول ندارم بخره مستاجریم انگار توقع کردم ازش فقط داشتم از شرایط زندگیم میگفتم که همش قرض و بدهی هست الانم پول سیسمونی نداریم کلی ناراحتم کرد فقط درد و دل کردم

بنظرتون خیلی بده آدم فقط چهار دست لباس بخره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از منم ناراحت نشی ولی چرا اون کسی که بچه رو درست کرده براش نمیخره؟

اگه شرایطش رو نداشت میزاشتی یکم دست و بالتون باز میشد بعد بچه دار میشدی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خدا خواست عزیزم دکتر گفته بود بچه دار نمیشید

خب خداخواسته که عالیه خودشم رزق و روزیشو زیاد میکنه

توقع از مادرت نداشته باش زندگی ها خیلی سخت شده

خیلی ها مستاجرن 

خودتو نباز هروقت پول اومد دستت تیکه تیکه وسیله بخر بزار کنار

انشالله جور میشه نگران نباش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

سیسمونی واجب یا وظیفه نیست این حرف همیشه بگو رسم ندارید و برو محلی که زندگی میکنید کارت ملی یا شناسنامه بزار صحبت کن قسطی بیار 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

خدا خواست عزیزم دکتر گفته بود بچه دار نمیشید

اصلا سیسمونی یه جنبه تجملاتی پیدا کرده فامیل ما به زور کمد تخت بزرگ هزارتا رورویک وکالسکه خرید همشم گذاشت انباری مادرش چون جا نداشت ببره رورویکرو فقط برد چون اون ور شهر بودن همیشه بچه رو با ماشین می برد می آورد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.