2777
2789
عنوان

شیربچه دوساله

120 بازدید | 12 پست

چندروزدیگه پسرم دوستلش تمام میشه الان درطول روز سه یا چهاربار هرباربین90تا120سی سی شیرخشک میخوره حالا بعضی روزاکمتر بعضی روزاهم بیشتر.شب هم قبل خوابش معمولا ساعت دوازده ونیم تا یک بهش شیر میدم.بنظرتون شیراخرشب دندوناشو خراب میکنه؟ویه سوال دیگه تا کی باید بهش شیربدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامن نمیدونم دقیقاچون دخترخودم شیرخودمومیخوره میخوام تااوایل اذرکه بیست ودوماهش تموم میشه شیربدم بهش.ولی پسردوستمم بااختلاف یه روزازبچه من بدنیااومده شیرخشکیه الان شیش هفت ماهه شیرخشکوقطع کرده فقط شباشصت سی سی میده بهش بقیه روزروفقط شیرپاستوریزه میده.

سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.
بله خراب میکنه دندونای پسر من خراب شده هرجاهم میبرم میگن چون دندون جلوهستن ترمیمش فایده نداره

یعنی شب قبل خواب بهش شیرندم؟اخه صبح خیلی دیربیدارمیشه گرسنش نمیشه؟؟

البته شیرخشک شماره ۳تا ۱۸ماهگیه دیگه که میگن دیگه نباید داد جاش پاستوریزه بدی. میشه پودرای پروتیینی بدی مثل گین آپ و اینا

من دخترم یکسالشه و روزی ۵وعده شیرخشک میخوره الان ۴.۵روزه یک وعدشو شیر پاستوریزه میدم دیدم میخوره دوست داره  

باید کم کم شیرخشک شو وعدهاشو کم میکردی پاستوریزه میدادی فقط شبا یه وعده میدادی هنگام خواب

یعنی شب قبل خواب بهش شیرندم؟اخه صبح خیلی دیربیدارمیشه گرسنش نمیشه؟؟

نه بهش نده غذاکه خورد براش حتما مسواک بزن وبادهن تمیز بخوابونش من خیلی حسرت میخورم برا دندونای پسرم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖