2777
2789
عنوان

مامانم میگه بیا بریم استخر

207 بازدید | 20 پست

خودش رانندگی بلد نیست من باید ببرمش ولی حوصله ندارم دوساعت بیرون منتظرش بمونم میگه توام بیا تو ولی من بدم میاد حس میکنم همه با بدنه کثیف و عرقی میرن داخل اب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از ده ساله که پامو تو استخر عمومی نذاشتم

و نخواهم گذاشت

جز بیماری هیچی نداره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خب برو بذارش دم استخر آخر سر هم برو دنبالش

مامانش با ذوق گفته بیا بریم استخر اونوقت نیاد ؟ دل مامانش این وسط چی میشه ؟ 

اسی بنظرم زیاد حساس شدی  اب اونجا تمیزههههههه 

استخر درست درمون  برید همیشه اونی که ورودیش از همه بالاتره 😁 اینجوری خیلی ها اتوماتیک حذف میشن و نگرانیت حداقل کمتره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دوست همسرم استخر داره 

اصلا چیزای خوبی نشنیدم😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منم حس بدی میگیرم

همش به این فک میکنم که مردا با تن عرقی و کثیف میرن تو آب

یا انواع بیماری دارن...

بعدش من باید برم تو اون آب حتی تو حلقمم بره  

اصلا عجیب چندشم میشه

دلم برات تنگ شده حسین