2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس سایز صفر نگیر میگن کلا هفت هشت ده روز به درد میخوره اونم بیشتر برای بچه های تاریخ بعضی از سیسمونی ها خودشون لیست سیسمونی دارن ازشون بپرس شاید داشته باشن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

قنداق سوئیسی بگیر 

پشه بند نگیر

تشک بازی بگیر 

سرویس پلاسکو نگیر جا گیره😂

کالسکه بگیر 

گهواره بگیر 

کریر بگیر

فین گیر دماسنج اتاق نگیر

قاشق سیلیکونی تو سه سایز بگیر

تشک گارد دار نگیر 

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

بستگی داره به شرایطت عزیزم مثلا کالسکه برا من به هیچ عنوان کاربردی نبود چون پیاده کلا هیچ جا نمیرم و حتی یبارم استفاده نکردم اما عوضش کریر کاملا تا هشت ماهگی دخترم عصای دستم بود تو‌ماشین راحت میخوابید ، یا صندلی ماشین اصلا استفاده نکردم چون دخترم شیطونه و اصلا قبول نکرد بشینه روش ، لباس هم بستگی به نی نی داره مثلا دختر من چون ریزه میزه بود سایز صفر تا چند ماه واقعا به کارم اومد و سایز یک مجبور شدم برم دوباره بخرم ، پشه بند گرفتم همینجوری موند 

لباس سایز صفر نگیر میگن کلا هفت هشت ده روز به درد میخوره اونم بیشتر برای بچه های تاریخ بعضی از سیسمو ...

نه عزیزم .

منکه بچم درشت هم بود سایز صفر تا بعدچهله استفاده شد.

به نظرم و تجربه شخصی من از هر سایز سه دست خوبه 

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
بستگی داره به شرایطت عزیزم مثلا کالسکه برا من به هیچ عنوان کاربردی نبود چون پیاده کلا هیچ جا نمیرم و ...

کالسکه بچه اولم مونده 

منم فقط وقتی میرفتم مسافرت و خرید بازار استفاده میکردم

الان دودلم همونو استفاده کنم یا یکی دیگه تازشو بخرم

مال ۹ساله پیشه یکم کهنه شده

نه عزیزم .منکه بچم درشت هم بود سایز صفر تا بعدچهله استفاده شد.به نظرم و تجربه شخصی من از هر سایز سه ...

نمی‌دونم من که میخواستم بگیرم بقیه میگن به درد نمیخوره من خودم تجربه ندارم ولی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

لباس سایز صفر نگیر میگن کلا هفت هشت ده روز به درد میخوره اونم بیشتر برای بچه های تاریخ بعضی از سیسمو ...

سایز صفر از اینا که تو جعبه ان ۱۹تیکه ان گرفتم اندازه شو نگاه کردم به نظر یکم بزرگه

مثل سایز ۱ فله ای هاس

ولی فقط همین کافیه بقیه شو سایز ۱میگیرم

سایز صفر از اینا که تو جعبه ان ۱۹تیکه ان گرفتم اندازه شو نگاه کردم به نظر یکم بزرگهمثل سایز ۱ فله ای ...

مبارک باشه انشالله به سلامتی استفاده کنی برای نینیت

نمی‌دونم من که میخواستم بگیرم بقیه میگن به درد نمیخوره من خودم تجربه ندارم ولی

جنس های ایرانی ها که ناز هستن زود کوچیک میشع.ولی من جنس خوب گرفته بودم خیلی به کارم اومد.سایز صفر سه دست گرفته بودم و با یدونه سرهمی و یه سرهمی هم برای بیرون .

کافی بود برام.

سایز یک تو خونه ای چهار دست گرفته بودم و دو دست هم بیرونی.

اگه تهرانی برو اقا بزرگ من سال ۹۷ همه سیسمونیمو اونجا خریدم هم از جنس هم از قیمت راضی بودم

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏